Un sezon de 10 – Universum

Social

Limbă:

Un sezon de 10

05 iul 2016

In industria evenimentelor sezonul de primavara inseamna evenimente saptamanale. Anul acesta ne-am bucurat de saptamani intregi cu evenimente in paralel, experiente care mai de care duse chiar si inafara granitelor.

In lunile mai si iunie am jucat in “deplasare”. A fost un joc frumos, plin de energie in care am inscris de nota 10.

Pe 13 Iunie, Marius Blajut, unul dintre Project Managerii nostri punea la punct ultimele detalii inainte de plecarea catre Poiana Brasov unde avea sa organizeze o experienta de Military si o cursa plina de adrenalina de Flat Out Formula 1. Vremea a tinut cu noi, participantii s-au bucurat de o energie care a continuat si la party.

Din Poiana Brasov, echipa s-a adunat in Sinaia pentru a crea o experienta unica pentru participanti cu ajutorul Orchestrate, In the Picture, Big Picture, Push It si un super party NEON. Mai jos aveti un rezumat al evenimentului vazut prin ochii participantilor:

[cml_media_alt id='6947']01.07[/cml_media_alt]

Intreaga experienta este impecabil construita cu echipa Universum:

  • pornind de la intelegerea briefului pentru a intelege nevoia si apoi sa construiasca conceptual
  • consilierea privind completarea conceptului cu toate detaliile care fac diferenta pentru colegii care s-au simtit vedete
  • facilitarea evenimentului
  • iar activitatile derulate impreuna cu ei inca sunt povestite coelgilor care nu au putut participa la eveniment.

Cel mai bun feedback pentru aceasta experienta vine din multumirile pe care le primim de la colegi pentru inspiratia de a lucra cu ei, din discutiile de dupa eveniment pe holuri, la bucatarie, din nerabdarea de a vede fotografiile si filmuletele de la eveniment si, mai ales, din numarul de updates pe Facebook in pauzele dintre activitatile evenimentului.

Multumim, Universum!
— MAZARS

…si nu ne-am oprit aici! Ne-am impachetat tot si ne-am mutat la Bran sa cream o prima experienta pentru prietenii nostri de la EXE Software. Totul a inceput cu o activitate de seara, CSI in care misterul a fost deslusit 😉 urmat a doua zi de Mini Olympics si Big Picture. Am incheiat ziua pe masura, cu o petrecere NEON.

[cml_media_alt id='6948']07.07[/cml_media_alt]

Totul a pornit cu o invitatie primita la Universum Inspiration Day, moment in care am stiut ca ne-am gasit partenerii ideali in organizarea cu succes al evenimentelor din cadrul EXE Software. Nimic nu este mai imbucurator decat chipul fericit al colegilor la finalul unui teambuilding de succes, care s-a datorat calitatilor echipei Universum, calitati puternic apreciate de noi: profesionalism, incredere, prietenie, daruire si pasiune. Suntem un client fericit care stie ca si-a gasit cel mai bun partener de realizare a evenimetelor corporate 🙂

— EXE Software

In tot sezonul primavara-vara i-am avut pe prietenii de la Continental Automotive Romania care ne-au transmis din energia lor weekend de weekend prin intermediul activitatilor Mini Olympics si FlatOut Formula 1.

“Nu credeam ca exista cineva care sa trateze cu atata seriozitate si profesionalism teambuildingurile – pana cand am avit ocazia sa ii intalnesc pe cei de la Universum. De la diversitatea activitatilor, logistica, sonorizare si echipa in sine foarte energica, totul a fost o experienta de neuitat pentru participanti, fara sa existe ceva de reprosat. Felicitari si astept cu drag sa ne revedem la urmatorul eveniment!”

— Continental Automotive Romania

Anul acesta am pus bazele unui parteneriat puternic cu cei de la Network One Distribution, alaturi de care am organizat o serie de evenimente printre care si Marine Academy, in care participantii s-au bucurat de o experienta 100% marinareasca:

“Good job, Universum team! Ne-am simtit foarte bine cu voi! Multumim!”

— Network One Distribution

Spre finalul sezonului ne-am bucurat de o experienta cu iz sportiv alaturi de nimeni altii decat Adidas Romania. Putem spune cu mana pe inima ca a fost o sinergie ce ne-a molipsit si pe noi:

““I think it is in collaboration that the nature of art is revealed.”spunea Steve Lacy un cunoscut compozitor si saxofonist american. O sa ma leg de aceste cuvinte sa fac referinta la frumoasa colaborare ce ne leaga de echipa Universum Events, intr-un sens larg, termenul arta desemneaza orice activitate, care se bazeaza pe cunostinte, exercitiu, perceptie, imaginatie si intuitie, am fost provocati sa ducem colaborarea dintre noi la stadiul de arta si pentru asta multumesc artistilor.”

— Adidas

Logistica si conceptele sunt pregatite, trainerii si facilitatorii plini de energie si voie buna, iar evenimentele gata sa inceapa pentru ca… nu ne oprim aici! 🙂