Bridging The Divide - Universum

Social

Limbă:

Bridging The Divide

durată

1-3 ore

nr. de participanți

24+

tipul activității

Indoor & Outdoor

Bridging The Divide

durată

1-3 ore

nr. de participanți

24+

tipul activității

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Creativitate, comunicare, muncă în echipă, managementul timpului și al resurselor

În cadrul proiectului Bridging the Divide, echipele construiesc un pod sau o secțiune a unui pod conform specificațiilor solicitate de client, depășind în același timp resursele limitate, barierele de comunicare și termenele stricte. Podurile sunt proiectate, decorate și marcate în mod creativ de către fiecare echipă, fiind acordate premii pentru cel mai creativ proiect ingineresc, cel mai bun branding și cea mai eficientă utilizare a resurselor.

În cadrul componentei finale de construcție a evenimentului, podul fiecărei echipe este instalat ca parte a podului uriaș și extins al companiei . Marele final captivant presupune conducerea unui vehicul controlat de la distanță pe toată lungimea podului extins.

Rezultate: Bridging the Divide este un exercițiu de team building provocator și captivant în care fiecare echipă este atât un furnizor, cât și un client. Scopul final este colaborarea deplină, iar succesul necesită o gestionare continuă a relațiilor cu clienții și o înțelegere a efectelor negative ale comunicării.

Având timp și resurse limitate, echipele utilizează un management de proiect inteligent pentru a reuși. Acest eveniment amuzant și practic are metafore foarte puternice. El evidențiază importanța cooperării interfuncționale pentru obiectivele de ansamblu.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.