Acasa - Universum

Social

Limbă:

Ecosistem complet de soluții, pentru orice tip de eveniment.

Arhitecturǎ de Large Scale Events

15+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Transformăm evenimentul tău într-o experiență unică!

Propunem proiecte variate, creative şi inovatoare, de la team building-uri, conferințe, gale, petreceri corporate, lansări de produs, inaugurări, expoziții, festivaluri, până la soluții virtuale sau hybrid unice, adaptate fiecărei nevoi şi tip de eveniment.

Despre noi.

Arhitectura de evenimente este esența filozofiei noastre. Numim ceea ce facem “Arhitectură de Large Scale Events”, iar acest lucru presupune mult mai mult decât management-ul unui eveniment corporate.

Știm că evenimentele sunt parte integrată a strategiei tale de comunicare și, de aceea, începem prin a înțelege valorile companiei tale, obiectivul proiectului, publicul țintă și brief-ul. Adăugăm apoi creativitate, o experiență bogată în organizarea de evenimente corporate de orice dimensiune și atenție la cele mai mici detalii.

Odată creată această fundație, vom asigura o comunicare constantǎ, pentru a fi siguri că evenimentul beneficiazǎ de succesul scontat şi cǎ, împreunǎ, vom livra excelențǎ.

Colaborează și construiește împreună cu noi!

Pasiune

Pasiunea este temelia profesionalismului. Dorința noastrǎ de a ne depăși limitele stǎ la baza a ceea ce facem: "The sky is the limit!”Punem pasiune în tot ceea ce facem și astfel garantăm rezultate peste așteptări, de fiecare dată.

Comunicare Eficientă

Comunicarea reprezintă modalitatea fundamentală de a transmite informații. Cultivăm și dezvoltăm prioiecte în jurul acestor unor valori sǎnǎtoase, având la bază o comunicare continuă. Eficiența în comunicare constituie pilonul fundamental care orientează evoluția și succesul nostru.

Inovație

Inovația reprezintă motorul care asigură o evoluție constantă. Creăm proiecte și încurajăm descoperirea de soluții noi, fără a ne lăsa îngrădiți de convingeri limitative. Universum susține dezvoltarea și încurajează curiozitatea, elemente esențiale pentru generarea de idei creative.

Echipă

Proiectele noastre adună experți din toate domeniile, de la management de proiect, la pionieri digitali și specialiști comunicare creativă. Avem traineri, prezentatori excepționali, artiști vizuali, designeri, facilitatori, dansatori, muzicieni, comunicatori de tip fusion, magicieni și orice alt tip de suport de care ai putea avea nevoie.

Cum lucrăm?

Procesul nostru de lucru este transparent, profesional și eficient.

Contact:

Un Account Manager dedicat îți va sta la dispoziție pe durata întregului proces, de la structurarea briefului şi pânǎ la implementarea cu succes a evenimentului.

Dezvoltarea proiectului:

Evaluăm obiectivele, numărul de participanți și bugetul disponibil. Împreunǎ, dezvoltăm un concept customizat nevoilor tale și asigurǎm livrarea unui eveniment optim.

Suport:

Echipa Universum este disponibilă pe durata întregului proces, oferind suport complet, degrevându-te de taskuri și răspunzând nevoilor tale, într-un timp optim. Ai overview complet asupra proiectului tău și a evoluției sale.

Rezultate Excepționale:

O echipă de experți în domeniu se asigură că obții rezultatele dorite, la finalul unui eveniment de succes. Obiectivele stabilite sunt urmărite cu atenție, pe durata întregului proces de implementare.

Clienții noștri:

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.