Vrei un team building high tech toamna aceasta? – Universum

Social

Limbă:

Vrei un team building high tech toamna aceasta?

23 sep 2019

       E septembrie, luni….

Sediul Universum, ora 10:12, un transport bate la ușă. Noul concept de team building super high tech a ajuns pe mesele noastre.

După săptămâni de asamblare și pregătire, avem complet portofoliul cu cele mai WOW concepte high tech. Dacă simți nevoia de a aduce un plus valoare echipei tale care excelează cu hard skills, noi îți propunem cinci concepte high tech dedicate echipelor care vor să îmbunătățească esențialele soft skills.

  1. Red Allert!

Este o activitate captivantă de învățare experiențială care îmbunătățește munca în echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor într-un mediu distractiv și antrenant. Tema emoționantă și intervalul limitat de timp asigură implicarea tuturor pe toată durata activității.

    2. The Infinite Loop

Care este diferența dintre a privi și a vedea?

Prin combinarea tehnologiei VR cu provocările jocului, echipele dezvoltă treptat abilitatea de a identifica enigmele  și aplică gândirea inovatoare pentru rezolvarea ei. Comunicarea în timp real este cheia pentru a genera soluții eficiente în timpul jocului.

         3. Robots Revolution

Construirea robotului este un proces de învățare unic și captivant. Membrii echipei se distrează colaborând în acest proces creativ, unde implicarea fiecărui membru este crucială. Aplicarea unei atenții coerente cu atenție la detalii asupra sarcinilor desemnate este suuuuper importantă, păstrând accentul pe obiectivele generale ale proiectului și evitând “the silo mentality.”

 

   4. Peak Performance

Muntele Everest pare un vis greu de atins? Noi vă oferim o activitate interactivă de teambuiliding care poate demonta acest mit. Împreună cu noi , puteți începe expediția digitală pe munte. O zi de expediție durează 2 minute, timp în care participanții trebuie să îndeplinească o serie de sarcini virtuale. Fiecare echipă își însușește rolul de exploratori timp de 20 de zile în care trebuie să cucerească muntele Everest.

      5. Quickfire

Quick Fire presupune delegare, leadership, spirit de echipă și un fler problem solving…. așa că este o activitate energică care îi păstrează pe toți membrii echipei implicați și motivați! Este o activitate de echipă distractivă și foarte provocătoare care folosește o interfață interactivă pentru echipe. Are peste 100 de sarcini repartizate pe 5 nivele din ce în ce mai dificile, o rundă bonus și o rundă „totul sau nimic„

 

                                                              Tu ce alegi? Contactează-ne!

[contact-form-7 id=”9447″ title=”Formular de contact romana”]