5 Motive sa Organizezi Ziua Companiei - Universum

Social

Limbă:

5 Motive sa Organizezi Ziua Companiei

24 Jun 2015

[cml_media_alt id='5287']24 5 Motive sa organizezi Ziua Companiei[/cml_media_alt]

Ziua Companiei depaseste barierele unei zile distractive petrecute alaturi de colegi si ajunge la un nivel in care aduce beneficii pentru autocunoastere, bonding cu echipa si intelegerea companiei. Indiferent ca este un eveniment de 600 de persoane sau de unul de 70 de persoane, acesta poate avea un impact semnificativ asupra colegilor tai.

Cei 10 ani de experienta in organizarea de evenimente corporate ne-au demonstrat ca tendintele revin si companiile investesc din ce in ce mai mult in bunastarea angajatilor si in crearea relatiilor interpersonale.
Ziua Companiei este un mod perfect de a crea o experienta unica pentru colegii tai, posibilitatea crearii unei legaturi intre acestia.

Ziua Companiei ajuta Moralul Colegilor tai
Pe parcursul unui an ajung sa se ridice niste ziduri intre oamenii din departamente. Ziua Companiei poate „darama” aceste ziduri, fie ca vorbim de apropierea dintre colegi ori eliminarea unor bariere dintre gradele ierarhice.

Ziua Companiei este un prilej bun pentru a arata apreciere
Nimic nu este mai binevenit decat aprecierea pentru o treaba bine facuta. Cunoastem cu totii faptul ca economia nu trece prin cea mai buna perioada, de aceea Ziua Companiei este un prilej foarte bun de a impartasi aprecierea colegilor tai pentru implicarea si eforturile depuse.

Ziua Companiei dar si Ziua Familiei
Impactul adus de catre familii in viata profesionala a colegilor tai este mare. De aceea, sa organizezi Ziua Companiei tale si sa inviti si familiile colegilor tai este un semn de apreciere si de intelegere pentru acestia. Gandeste-te la toti copiii care vor realiza cat de atractiv este locul in care mama si tata lucreaza.

Ziua Companiei intareste Lucrul in Echipa
Este o oportunitate foarte buna sa iti surprinzi colegii cu activitati lejere de teambuilding: Mini Olympics, Flat Out sau Big Picture sunt doar cateva activitati care pot intari relatiile dintre departamente. Imagineaza-ti o cursa in senila, contra-cronometru realizata cu zambete si aplauze pe final. Nu e asa ca poti vizualiza toata acea energie? 😀

Ziua Companiei aduce si recompense personale
Ziua Companiei aduce si o rasplata personala. Aceasta zi poate fi singura zi din an cand poti vedea sute de zambete care nu s-ar fi putut intampla fara ajutorul companiei tale.

Asadar, daca inca nu ai planificat nimic pentru Ziua Companiei de anul acesta gandeste-te la beneficiile pe care ti le-am prezentat. Investeste in zambete (si multa crema de soare)! 😀

_____
Iti doresti sa organizezi Ziua Companiei? Aduna echipa, noi venim cu ideile! –> https://www.universum.ro/company-day/