Puppet Masters - Universum

Social

Limbă:

Puppet Masters

durată

2-3.5 ore

nr. de participanți

15+

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Muncă în echipă, comunicare, colaborare, creativitate, operaționalitate

La Puppet Masters, echipele colectează truse și elemente de recuzită, apoi examinează și discută instrucțiunile de construcție. Se împart în subechipe pentru a finaliza diferitele părți ale marionetei. Marioneta este asamblată, comenzile sunt fixate și marioneta este decorată. Apoi, echipa ridică marioneta cu cele 9 controlere și lucrează pentru a efectua acțiuni umane simple.

Echipele trebuie să descompună în mod inteligent fiecare sarcină aparent de bază în etape realizabile. Pentru a reuși, fiecare echipă devine un “centru nervos” care controlează o multitudine de mișcări pentru a-și uimi colegii cu o performanță fără efort.

Rezultate: Puppet Masters este o activitate inovatoare de team building, care presupune implicarea tuturor persoanelor în strategia și planificarea proiectului, atât la construirea marionetei, cât și la manipularea acesteia. Aceasta necesită o muncă în echipă ascuțită, o comunicare cristalină, îmbunătățirea proceselor și abilități de excelență operațională pentru a face marioneta să efectueze acțiuni umane. Dar nu este vorba numai de îmbunătățirea serioasă a muncii în echipă! Imaginați-vă hilaritatea în timp ce fiecare participant preia controlul unei părți diferite a corpului și încearcă să imite acțiuni umane precum mersul, salutul sau sărutul.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.