Concept Design - Universum

Social

Limbă:

Concept Design

10+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Concept Design

10+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Concept Design

10+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Conceptul unui eveniment este elementul cheie care stă la baza acestuia și unifică toate aspectele ce țin de el. Acesta creează o experiență memorabilă pentru participanții și stakeholderii implicați. Pentru a crea un concept relevant din punct de vedere al obiectivelor de business și în limitările bugetului clientului, este necesar să se înțeleagă cu claritate care sunt aceste obiective și care sunt așteptările clientului.

 

În procesul de creare a conceptului, creativitatea nu trebuie să fie limitată, dar este important să se țină cont mereu de atingerea rezultatelor propuse și să se aibă în vedere eficientizarea bugetului. De asemenea, este esențială clarificarea obiectivelor și asigurarea unei alinieri optime între toți stakeholderii implicați.

 

Un concept de succes trebuie să fie coerent, memorabil și să aibă “the wow effect”. Acesta trebuie să fie adaptat publicului căruia i se adresează și să comunice într-un mod clar și accesibil mesajul dorit.

 

Conceptul este acel fir roșu care leagă toate momentele și toți actorii dintr-un eveniment, având un impact major asupra succesului și memorabilității acestuia. Prin urmare, este crucial să se dedice timp și resurse suficiente pentru a crea un concept relevant și eficient, care să răspundă nevoilor și așteptărilor clientului și să ofere o experiență de neuitat participanților.

Contactează-ne