Flat Out: Sleigh Ride - Universum

Social

Limbă:

Flat Out: Sleigh Ride

durată

1-2 ore

nr. de participanți

20+

tipul activității

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Comunicare, muncă în echipă, creativitate, colaborare, strategie

Descoperiți o abordare nouă a petrecerii de Crăciun cu o provocare festivă în echipă care combină creativitatea cu comunicarea. În Flat Out: Sleigh Ride, echipele își construiesc propria sanie a lui Moș Crăciun într-un interval de timp restrâns. Lucrând pe baza planurilor furnizate, fiecare echipă transformă un kit de materiale “flat-pack” în cel mai bun vehicul de Crăciun. Odată terminată construcția, echipele își împodobesc sania cu decorațiuni de Crăciun.

Provocarea se încheie cu o cursă, în care echipele se îmbracă în Moș Crăciun și în spiridușii săi și își ghidează săniile spre linia de sosire, într-un test de viteză și control al renilor și opriri rapide la boxe pentru schimbarea costumului.

Rezultate: Flat Out: Sleigh Ride testează abilitățile de comunicare, colaborare și creativitate pentru a construi cea mai bună sanie pentru Moș Crăciun. Cu o bună înțelegere a obiectivului final și prin formarea de subechipe și lucrul în paralel, acest proiect complex poate fi împărțit pentru ca întreaga echipă să lucreze eficient pentru a finaliza proiectul. O modalitate fantastică de a uni echipele la o petrecere de Crăciun sau la un eveniment de sfârșit de an.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.