Staging - Universum

Social

Limbă:

Staging

15+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Staging

15+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Staging

15+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Staging-ul poate părea un element simplu, în cadrul evenimentelor, dar este o componentă esențială și trebuie abordat cu o atenție deosebită. Fie că este vorba despre un eveniment indoor sau outdoor, butaforiile, light design-ul, fluxul speakerilor și invitaților și regia tehnică sunt doar câteva elemente vitale pentru asigurarea succesului evenimentului.

Sunetul este o componentă crucială și trebuie abordat cu multă atenție, mai ales în incinte cu acustică specială sau în outdoor, pe suprafețe mari unde pot apărea situații precum întârzierea sunetului sau ecoul. În aceste cazuri, avem nevoie de experți și parteneri specializați pentru a ne asigura că sunetul este optim.

 

De asemenea, partea de filmare și transmisie live este o altă latură importantă a staging-ului. Avem nevoie de parteneri de încredere pentru a ne asigura că transmisiunea live se face în timp real și este de calitate.

 

În ceea ce privește scenografia, expertiza vastă a echipei Universum vine la pachet cu suport, sfaturi și sugestii în ceea ce privește designul tehnic al scenei, astfel încât să se respecte normele de securitate și să se obțină o producție efectivă. Având la bază un concept clar și coerent, vom avea ca scop principal să creăm un staging de calitate pentru evenimentul tău.

Contactează-ne