Large Scale Events - Universum

Social

Limbă:

Livrăm întotdeauna evenimente excepționale, pentru companii excepționale.

De mai bine de 10 ani alături de tine.

10+

Ani de Experiență

3,500+

De implementări

300.000+

De participanți

Despre noi.

Inovăm, ne adaptăm și continuăm să creăm experiențe memorabile pentru tine.

Pasiunea pe care o punem în munca noastră ne-a ajutat de-a lungul anilor să-ți oferim soluțiile cele mai bune în materie de evenimente și nu numai.

În contextul actual dezvoltăm evenimentele virtuale, hibride dar și offline, astfel încât să te poți reconecta cu echipa ta, să-ți continui procesul de învățare, să te relaxezi și distrezi în condiții de maximă siguranță.

Lucrează cu noi!

Pasiune

Cu pasiune pentru excelență și eliminând "imposibilul" din ecuatie, aducem magie în fiecare proiect. Pasiunea noastră este motorul muncii noastre, reflectat în fiecare aspect al muncii noastre. Cu o echipă dedicată, fiecare proiect unic primește o atenție personalizată, iar rezultatele reflectă standarde înalte de calitate și inovație.

Comunicare Eficientǎ

Transmiterea mesajului și a informațiilor corecte în cel mai scurt timp ne ajută să punem lucrurile în mișcare, indiferent de complexitatea proiectelor.

Inovație

Ne adaptăm constant, pivotăm și cream noi produse pentru a-ți oferi întotdeauna cele mai bune soluții în organizarea evenimentelor. Inspirăm prin abordarea noastră proactivă și gândirea inovatoare, asigurându-ne că fiecare eveniment este unic și captivant.

Echipă cu Experiență

Suntem o echipă extinsă, cu competențe diversificate și o experiență dovedită, ceea ce ne permite să înțelegem cu precizie nevoile clienților și să furnizăm soluții optime.

Cum lucrăm?

Procesul nostru de lucru este unul simplu și eficient.

Suntem la un click distanță: Un Account Manager dedicat va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp posibil. Împreună, vom identifica nevoile specifice ale companiei tale, vom contura o strategia optimǎ, în funcție de bugetul alocat și vom începe planificarea.

Dezvoltăm împreună proiectul: Comunicăm eficient pentru a identifica soluția perfectă, având la bază obiectivele tale și caracteristicile specifice ale participanților.

Este timpul să te relaxezi: Managementul complet al evenimentului este în seama noastră, de la gestionarea locației, la contractarea și coordonarea furnizorilor. În același timp, te ținem la curent cu întregul proces.

Livrăm excelență: Te bucuri de experiență alături de echipa ta, obținând rezultate excepționale. Beneficiezi de experiența unei agenții care are control complet asupra optimizării costurilor, gestionării riscurilor și implementării profesionale.

Clienții noștri.

Procesul nostru de lucru este unul simplu și eficient.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.