Speak Up, Speak Out - Universum

Social

Limbă:

Speak Up, Speak Out

durată

1-3 ore

nr. de participanți

8+

tipul de activitate

Indoor

Ideal pentru

Liberă exprimare, colaborare, comunicare asertivă, muncă în echipă, strategie, valori

Pentru a se diferenția de concurenți, oamenii dumneavoastră trebuie să înțeleagă și să se implice în misiunea, viziunea și valorile companiei. Cu toate acestea, convingerea oamenilor dumneavoastră de a trăi conform valorilor companiei este o provocare cu care se confruntă în mod regulat multe organizații. Răspunsul este Speak Up, Speak Out, în cadrul căruia delegații explorează și își însușesc valorile companiei și factorii critici de succes. O serie de declarații care îndeamnă la reflecție sunt puse în discuție, de exemplu: “Trebuie să fii un jucător de echipă”, “Nu te oprești la nimic pentru a câștiga” sau “Nu este doar o trăsătură, ci un stil de viață”.

Participanții indică în ce măsură sunt de acord sau nu cu afirmațiile și își exprimă motivele pentru opiniile lor. Acest lucru generează o discuție pe care fiecare membru al echipei o conduce pe rând, asigurându-se că toată lumea are o voce.

Speak Up Speak Out provoacă echipa dumneavoastră să insufle o aplicare practică a valorilor corporative și să ofere o înțelegere a modului în care să utilizeze și să implementeze valorile în situațiile de lucru de zi cu zi. Abordarea noastră extrem de interactivă și captivantă are consecințe mult dincolo de sala de conferințe, creând un punct de referință excelent pentru a ghida acțiunile înapoi la locul de muncă.

Rezultate: O activitate de discuție complet personalizată și concentrată, în cadrul căreia membrii echipei beneficiază de o platformă pentru a-și exprima opiniile. Speak Up, Speak out încurajează comunicarea asertivă, deoarece participanții au ocazia atât să vorbească, cât și să asculte, în timp ce se provoacă reciproc. O varietate de aplicații include asimilarea misiunii, a viziunii și a valorilor; strategii de servicii pentru clienți; schimbul de bune practici și explorarea culturii companiei. Discuțiile sunt consolidate în formatul nostru unic Diamond 9, care oferă planuri de acțiune responsabile și limitate în timp pentru 3, 6 și 9 luni în viitor.

Oportunitatea de a interioriza valorile companiei.
Încurajarea comunicării asertive între echipe.
Stabilește contextul valorilor în ceea ce privește propria persoană, echipa și organizația.
Platformă pentru ca delegații să consolideze ideile privind munca în echipă.
Descoperirea de idei și valori comune.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.