Bucharest Charity Fashion Show – Universum

Social

Limbă:

Bucharest Charity Fashion Show

03 apr 2019

Universum crede în oameni, tocmai de aceea ne dedicăm fiecare zi creării de evenimente care unesc oamenii și le fac bine. Iar colaborarea cu Fundația Regina Maria în organizarea evenimentului Bucharest Charity Fashion Show a venit ca un gest natural: de la oameni pentru oameni.

Cel mai mare fashion show caritabil din România a avut loc în seara zilei de 29 Martie 2019, la Stejarii Country Club.

Noi știm cât de important este să dăm înapoi societății ori de câte ori avem ocazia, mai ales atunci când mii de femei fără posibilități financiare și familiile lor pot avea acces la tratamente stomatologice realizate de medici cu experiență în cabinete stomatologice moderne.

Sub tematica Uniting the World in the Spirit of Giving, Bucharest Charity Fashion Show este singurul eveniment care a reușit să aducă laolaltă comunități din peste 15 țări pentru a susține o cauză socială cu un impact semnificativ în schimbarea vieții persoanelor defavorizate.

Scopul evenimentului este strângerea fondurilor necesare pentru a deschide două noi cabinete stomatologice în policlinicile sociale ale Fundației: unul care va răspunde nevoilor copiilor și adulților cu dizabilități și unul dedicat cazurilor complexe de chirurgie dentară.

La eveniment au participat peste 250 de personalități din mediul de afaceri, media, persoane publice, influenceri, reprezentanți ai Administratiei Prezidențiale, precum și diplomați.

Designerii de top din România și-au prezentat colecțiile cele mai îndrăznețe, iar la sfârșitul evenimentului, prin licitație, publicul invitat a putut achiziționa deosebitele creații vestimentare.