Trading Post - Universum

Social

Limbă:

Trading Post

durată

1-2 ore

nr. de participanți

24+

tipul activității

Indoors

Ideal pentru

Strategie, colaborare, comunicare, abilități de negociere

Trading Post este plasat în orașul sălbatic și nelegiuit Dodge City din anii 1860 – o perioadă de mari oportunități, dar în care dezastrul îi așteaptă pe cei neavizați și pe cei prost informați. Jocul se desfășoară pe parcursul a 4 ani. Fiecare an începe cu echipele care fac comerț și se încheie cu ele întorcându-se la căruțele lor respective pentru a primi o plată pentru anumite bunuri. Aici familiile își împărtășesc cunoștințele.

Pe măsură ce jocul avansează, echipele dezvoltă relații cu alte echipe și împărtășesc cunoștințele dobândite. O activitate versatilă, poate fi jucată de 12 până la 800 de persoane ca activitate de formare în cadrul companiei, în timpul unei conferințe, ca activitate de dinaintea cinei sau după cină.

Rezultate: Trading Post este un joc supraîncărcat de colectare de informații, de târguială și de construire a încrederii – un excelent joc de spargere a gheții sau un interludiu de conferință. O activitate rapidă și inteligentă în care echipele negociază și fac schimburi pentru a-și maximiza profiturile. Deși acesta este un exercițiu competitiv, cele mai de succes echipe sunt cele care colaborează cu alții pentru a obține rezultate avantajoase pentru ambele părți, concentrându-se în același timp pe propriile rezultate finale.

Este deosebit de reușită ca un eveniment care va sparge barierele și va uni grupurile, consolidând în același timp principiile cheie ale negocierii. În timpul unui proces de revizuire, strategiile câștigătoare sunt împărtășite și învățarea pertinentă este aplicată la locul de muncă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.