Trust or Bust - Universum

Social

Limbă:

Trust or Bust

durată

1-3 ore

nr. de participanți

8+

tipul de activitate

Indoor

Ideal pentru

Limbaj nonverbal, expresii faciale, încredere, comunicare

Participanții aplică abilitățile de programare neurolingvistică la un joc de afaceri cu tematică de aeroport. Trust or Bust este o activitate captivantă care are ca temă zona vamală a unui aeroport internațional, cu funcționari vamali, pasageri care sosesc și obiecte de contrabandă. Participanții sunt ghidați printr-o serie de activități experiențiale amuzante pentru a învăța despre rolul expresiilor faciale, al limbajului corporal, al congruenței discursului și al indicilor de evaluare a privirii în legătură cu încrederea și comunicarea.

Aceste abilități sunt apoi puse la încercare într-o activitate amuzantă și memorabilă, în care echipele adoptă rolurile pasagerilor care sosesc sau ale funcționarilor vamali care au ca scop detectarea obiectelor de contrabandă. Exercițiul este revizuit, iar conținutul este transpus într-un context de afaceri.

Rezultate: Echipele învață tehnici și abilități de detectare a adevărului, de stabilire a relațiilor și de a deveni comunicatori mai flexibili. Capacitatea de a identifica atât adevărul, cât și înșelăciunea le permite participanților să construiască relații de afaceri mai bune, bazate pe încredere și încredere în ceilalți. Aceasta ajută în orice proces decizional care implică alte persoane și conduce la un avantaj competitiv în afaceri.

Această sofisticată simulare de afaceri oferă fundamentul pentru înțelegerea încrederii, fundamentală pentru responsabilitatea socială a întreprinderilor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.