Bean Around the World - Universum

Social

Limbă:

Bean Around the World

durată

1.5-2 ore

nr. de participanți

12+

tipul de activitate

Indoor

Ideal pentru

Abilități de negociere, managementul riscului, luarea de decizii, strategie

În cadrul provocării “Bean Around the World”, echipele joacă rolul comercianților de cafea, asigurând lanțul de aprovizionare de la producător la magazin și, în cele din urmă, la consumatorul mereu pretențios. Echipele fac bani cumpărând cafea de la furnizori, făcând schimburi cu celelalte sindicate și apoi vânzând amestecuri de cafea clientului cu profit!

Din Kenya până în Caraibe și din Brazilia până în Borneo, pentru a avea succes în afacerile cu cafea este nevoie de o inteligență excelentă a pieței și de servicii fantastice, combinate cu abilitatea de a răspunde rapid la tendințele și gusturile în continuă schimbare ale consumatorilor. Echipele cumpără și vând pentru a-și maximiza recompensa, experimentând ambele părți ale ecuației clientului. Jocul se desfășoară pe o perioadă de 3 ani, iar câștigătorul este sindicatul care obține cei mai mulți bani la sfârșitul celui de-al treilea an.

Rezultate: Bean Around the World este un joc de echipă competitiv care se concentrează pe probleme precum succesul pe termen scurt versus strategia pe termen lung, gestionarea riscurilor și negocierea în avantajul tuturor. Acest joc de afaceri experiențial a fost construit cu atenție pentru a distruge mentalitatea de siloz și pentru a asigura colaborarea între echipele care lucrează la un obiectiv comun.

Participanții experimentează forțele schimbătoare ale pieței, construiesc lanțuri de aprovizionare și își dezvoltă înțelegerea cerințelor clienților. Jocul evidențiază importanța culegerii de informații, a comportamentului adaptabil și a înțelegerii piețelor și a valorilor mărfurilor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.