Arabian Market - Universum

Social

Limbă:

Arabian Market

durată

30 minute-2 ore

nr. de participanți

12+

tipul activității

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Abilități de negociere și interogare, strategie, colaborare, spirit competitiv

Provocarea are loc în Statele Truciale în anii 1800. Familiile negociază pentru a-și spori bogăția, făcând schimb de curmale, cămile, pește, mirodenii, perle, apă, bani și toate informațiile importante. Împărțite în “familii” și înarmate cu o pungă de bunuri comerciale cu tematică arabă, echipele sunt provocate cu obiectivul de a maximiza averea familiilor lor. Echipele trebuie să înțeleagă de ce au nevoie celelalte familii, folosind abilități de interogare și negociere. Se întărește faptul că informația este puternică doar atunci când este împărtășită. Echipele negociază și tranzacționează pentru a-și maximiza profiturile. Scorurile finale reflectă interacțiunea și abordarea echipelor.

Rezultate: Arabian Market este o provocare distractivă și interactivă, care se bazează pe comunicare, consolidează crearea de rețele și importanța relațiilor pozitive. Aceasta maximizează înțelegerea clară a valorii informației. Pentru a reuși, va fi esențial să lucrați la o soluție avantajoasă pentru ambele părți.

Deși acesta este un exercițiu competitiv, cele mai de succes echipe sunt cele care colaborează cu alții pentru a construi rezultate câștigătoare pentru ambele părți, concentrându-se în același timp pe propriile rezultate finale.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.