8 Idei pentru a Celebra Ziua Internațională a Femeii – Universum

Social

Limbă:

8 Idei pentru a Celebra Ziua Internațională a Femeii

08 mar 2020

În fiecare an, ziua de 8 martie este o ocazie să apreciem feminitatea în toate formele ei. Prețuim fiecare femeie din viața noastră – iubita, soția, mama, bunica, fiica sau sora.

De-a lungul anilor, ne-au demonstrat cât de grozave sunt și ce lucruri minunate pot lăsa în urmă. Luăm exemplul lui Marie Skłodowska Curie care a schimbat lumea nu o dată, ci de două ori. Ea a fondat noua știință a radioactivității – chiar și cuvântul a fost inventat de ea – iar descoperirile sale au lansat leacuri eficiente pentru cancer; sau pe Regina Victoria, Prințesa Diana, J.K. Rowling, Maica Tereza, Cleopatra, Frida Kahlo, Michele Obama și lista poate continua. Sunt femei puternice. Sunt femei eroine. Sunt femei role-model.

Ținând cont cât timp petrecem la job, colegii noștri devin o parte importantă din viața noastră. Așa că, hai să le dedicăm această zi așa cum merită.

Poți începe cu un brunch sănătos și o activitate de teambuilding care poate fi relaxantă, creativă și captivantă.

Da, colegele tale sunt super și merită recunoaștere. Iată 8 idei pentru a sărbători Ziua Internațională a Femeii în compania ta:

1. The Infinite Loop

Team Building Infinite Loop

Tehnologie și Distracție.

The Infinite Loop se bazează pe colaborare și comunicare în timp real pentru a genera soluții eficiente în timpul jocului. Cu cât jucătorul din lumea virtuală este mai precis în descrierea problemei, cu atât mai repede coechipierii din lumea reală găsesc soluția. Conceptul este structurat ca un joc de afaceri puternic, stimulând coeziunea echipei și perfecționarea lucrului în echipă prin feedback constant.

2. Bookworx

Team Building Book Work

Creativitate și CSR.

Bookworx este o activitate de teambuilding cu un puternic impact într-un mediu defavorizat, aducând beneficii de durată pentru copiii care nu au acces la lectură și cărți care să-i ajute și să-i inspire. Lucrând în echipe, fiecare participantă este responsabilă pentru sarcini specifice, fiecare având un rol important în producerea de biblioteci colorate și creative.

3. Crescendo

Team Building Crescendo

Muzică și eleganță.

Crescendo este o activitate care oferă participantelor o experiență unică. Vor învăța într-un timp foarte scurt să cânte la un instrument cu corzi, iar la final… rezultatul este dătător de piele de găină.

4. Big Picture

Team Building Big Picture

Culori și energie.

Big Picture este o activitate creativă și relaxantă pentru colegele tale. Acestea vor crea, împreună un tablou, compus din mai multe canvasuri la care au lucrat fiecare dintre ele. Unde mai pui, că marele tablou poate fi pus pe unul dintre pereții din birou.

5. Think Art

Team Building Think Art

Sculpturi și culori.

Este tipul acela de activitate care oferă participantelor arta în cea mai pură stare. Acestea au provocarea să picteze o sculptură având la dispoziție câteva informații cheie.

6. Company got Talent

Team Building Company Got Talent

Talent și Show.

Colegele tale pot (re)crea cunoscutul Talent Show prin abilitățile pe care acestea le au – dans, muzică, magie sau comedie, de ce nu?

7. Essence of Excellence

Essence of Excelence Team Building

Parfum și eleganță

Activitatea le oferă colegelor tale posibilitatea să-și creeze propriul parfum. Urmărind o rețetă și având la dispoziție o gamă de esențe.

8. Blockbusters

team building blockbusters

Lumini, Camera, Acțiune! Ar spune regizorul, dând start filmărilor unui scenariu inedit. Colegele tale vor fi în fața camerelor dar și în spatele acestora în timp ce filmează un clip.

Ca ziua să continue în același stil, captivant și creativ poți să le organizezi o cină elegantă. Unde pot avea loc speech-uri motivaționale sau pe tematici de interes comun.

Există o multitudine de posibilități de a face din această zi una memorabilă. Scopul general este să te focusezi pe egalitatea de gen și să serbezi progresul făcut de colegele tale.