Flat Out: Pyramids – un Puzzle gigant 3D si o Echipa Unita – Universum

Social

Limbă:

Flat Out: Pyramids – un Puzzle gigant 3D si o Echipa Unita

04 oct 2016

[cml_media_alt id='7023']Flat Out Pyramids[/cml_media_alt]

De Marius Blajut, Team building Project Manager

Ne place enorm sa testam lucruri noi, concepte noi, concepte care insa consideram ca au potential sa iasa extraordinar de bine. Reteaua Catalyst Global ne permite sa facem acest lucru, sa avem o baza pentru un concept nou, pe care apoi sa il adaptam la nevoile noastre, dar si mai important, sa il adaptam la nevoile clientilor nostri.

Flat Out: Pyramids – o activitate FUN, unde echipele se folosesc de abilitatile de rezolvare a problemelor pentru a construi o piramida uriasa

De data aceasta am construit o piramida uriasa! Un concept simplu, si totusi complex. O piramida de aproape 3 m inaltime, compusa din mai multe subelemente 3D. Acestea in combinatie cu multa energie, unitate si comunicare in echipa au rezultat in ceea ce puteti vedea si in poza articolului.

Pentru a realiza aceasta piramida este evident nevoie de mai multi oameni care sa se coordoneze intre ei si sa lucreze impreuna pentru scopul final. De data aceasta a fost vorba de un grup de 180 de participanti, impartiti in mai multe echipe. Fiecare echipa a primit un numar egal de foi mari de carton, ustensile precum rigle, cuttere si markere, si foarte important, o serie de schite detaliate cu elementele piramidei, precum si instructiuni de asamblare aproape complete (ne place sa lasam anumite lucruri deschise, pentru a fi descoperite de participanti).

Atentia la detaliu a fost la mare pret pentru piramida finala, iar fara colaborarea dintre echipe nu se putea obtine rezultatul final. Implicarea participantilor este asigurata de instructiuni clare, chiar daca complexe, o echipa de organizare si un MC entuziast, precum si de o imagine si un mesaj familiar participantilor, piramida avand un design personalizat.

Si astfel, rezultatul nu poate decat sa uimeasca si sa incante! Iar apoi sa ramana drept marturie a ce lucruri marete se pot realiza impreuna, intr-un scurt timp, daca exista conlucrare si implicare din partea tuturor.

Ti-am starnit curiozitatea?

Afla mai multe despre programele noastre de teambuilding >>