Go Team - Universum

Social

Limbă:

Go Team

DURATA EVENIMENTULUI

2.5 - 3 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Go Team

DURATA EVENIMENTULUI

2.5 - 3 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Go Team

DURATA EVENIMENTULUI

2.5 - 3 ore

NUMĂR PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Outdoor

Ideal pentru

Control de buget, Cooperare cros-funcțională, Energizarea unei conferințe, Antreprenoriat, Explorarea excelenței, Distracție & Motivare, Managementul schimbării, Networking, Leadership practic, Planificare de proiect, Managementul riscului, Stimularea creativității, Dinamica echipei, Unitatea echipei

O vânătoare de tip scavenger de înaltă tehnologie care transformă orice zonă într-o călătorie încântătoare de interacțiune și aventură! Reconectează-te, realiniază-ți echipa și distrează-te!​

​Aplicația Go Team include sarcini declanșate prin GPS și misiuni surpriză care atrag gândirea logică, munca în echipă, abilitățile de comunicare și creativitatea participanților.

​Odată ce echipele primesc tableta, fiecare membru trebuie să manifeste creativitate, inovație și luare rapidă a deciziilor.

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii sau sarcini și provocări atrag participanților simțul de observație, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile în timp ce învață și experimentează cultura locală.

Echipele trebuie să facă brainstorming soluții, să ia inițiativă, să găsească soluții simple, dar eficiente și să lucreze împreună pentru a îndeplini provocările.

Misiunile sunt distractive, energice, ceea ce face ca această parte a provocării să fie captivantă și captivantă. De asemenea, având în vedere abilitățile echipei, provocările se pot concentra pe exercitarea abilităților de comunicare pe parcursul activității.

Provocările pot fi personalizate și permit fiecărui participant să fie implicat în activitate.​

Rezultate:
Go Team încurajează comunicarea și discuția deschisă

Scoaterea echipelor în afara mediului de lucru îi încurajează să gândească creativ dincolo de rutina lor normală

Motivează angajații prin crearea unor condiții de concurență echitabile, în care fiecare este liber să-și exprime ideile și opiniile și, în cele din urmă, îi motivează să accepte noi provocări.

Go Team poate transforma orice destinație într-un loc de joacă interactiv, oferind un context distractiv pentru a descoperi istoria și cultura locală

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.