Atmosphere - Universum

Social

Limbă:

Atmosphere

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Atmosphere

DURATĂ

2 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

motivarea echipei, creşterea competitivităţii, managementul timpului, dinamica echipei, gândirea strategică, colaborarea, încrederea de sine şi în colectiv

Va reuși echipa ta să spargă codurile pentru a crea un vaccin care poate salva lumea?
Conceptul Jocului

Omenirea se află în fața unui eveniment istoric, deoarece colonizarea planetei Marte este iminentă!
Echipa ta a fost selectată pentru a crea o atmosferă care să permită oamenilor să trăiască și să lucreze pe noua planetă. Un om de știință strălucit a dezvoltat o formulă chimică pentru o atmosferă artificială. Din motive de siguranță, formula este păstrată într-o cutie încuiată, care se poate deschide doar rezolvând o serie de misiuni tip puzzle.

Totuşi, se pare că această formulă funcționează doar în condiții de laborator, iar componente importante încă mai trebuie incluse.
Deși sunt prezente componente chimice precum oxigenul, carbonul sau hidrogenul, ingeniosul om de știință a uitat de ingredientele umane, astfel că, în formulă nu există comunicare, muncă în echipă sau respect reciproc – și cine ar vrea să trăiască sau să lucreze într-o atmosferă în care lipsesc aceste componente esențiale?

Pe tot parcursul jocului, talentul, forţa și capacitățile fiecărei persoane sunt vitale pentru eficiența echipei!

Care sunt rezultatele activității?

Rezolvarea fiecărui puzzle necesită diferite talente, muncă în echipă și comunicare.

 

Comunicarea eficientă și ascultarea activă sunt esențiale pentru reușită, iar colaborarea pentru a descifra informațiile exacte de cele false și înșelătoare este imperativă.

 

Încurajarea reciprocă de a rămâne pozitivi și depăşirea oricărei provocări, evidențiază importanța dezvoltării unei mentalități de creștere colectivă a echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.