Team Building Go Team – Înapoi la birou – Universum

Social

Limbă:

Team Building Go Team – Înapoi la birou

21 mai 2020

În perioada ce urmează încep pregătirile pentru întoarcerea la birou și căutăm să ne reconectăm cu echipele noastre. Și cum ieșirile în aer liber sau o cină la un restaurant nu sunt tocmai posibile, vă propunem o altă variantă, cea pe care noi o preferăm cel mai mult, activitățile creative de echipă!

Un concept foarte potrivit cu care venim în întâmpinarea voastră, în acest moment important pentru toți membrii echipei voastre, este Go Team – Înapoi la birou!

Acest concept vă permite tuturor nu doar să respectați distanțarea socială, dar să puteți face asta într-un mod inedit și care să vă implice pe toți în acțiune, fie individual, fie în echipe.

Iar pentru a face o provocare tematică din această reuniune, vă propunem să gamificăm întreaga experiență de revenire la birou, prin cunoașterea elementelor care ne vor ajuta să ne continuăm activitatea ca înainte dar și să rămânem în siguranță.

Team Building Go Team

Cum funcționează acest concept?

Fiecare dintre voi va trebui sa rezolve diferite provocări care să vă stârnească creativitatea, să vă provoace abilitățile de muncă în echipă și să vă pună mintea la contribuție pentru a găsi soluțiile cele mai bune.

Câteva exemple de provocări pe care le puteți face sunt următoarele:

  • În tranzitul tău pana la birou, numără-i pe acei oameni care sunt echipați cu mască de protecție;
  • Identifică unde sunt localizate dispensarele de dezinfectant în clădirea voastră;
  • Crește moralul colegilor cu un zâmbet, se vede chiar și sub masca! Demonstrează într-un selfie;
  • Inventează un nou mod de a te saluta cu colegii tăi! Filmați-vă pentru a ține minte mai ușor.

Platforma GO Team poate fi personalizata pentru oricare tip de tematică și nevoie și este potrivită pentru grupuri de la 2 la 1,000+ de participanți. Pe lângă asta, la fel de personalizabile sunt și provocările care pot varia de la a-ți face o simplă poză sau un video amuzant la a interacționa cu ceilalți în condiții de siguranță sau chiar cu mediul înconjurător.

Ne place să facem lucrurile simple pentru participanți, așa că unul dintre aspectele cele mai frumoase la această activitate este faptul că pentru a te implica ai nevoie doar de telefon, în așa fel încât să te poți bucura de experiența cât mai ușor.

Te invităm să ne contactezi pentru a crea o experiență memorabilă și pentru echipa ta!