One Voice - Universum

Social

Limbă:

One Voice

durată

10 minute - 1 ora

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Muzică, creativitate, spirit de echipă, divertisment

În One Voice, ghidați de un instructor vocal experimentat, participanții sunt conduși printr-o serie de exerciții distractive, care antrenează corpul și vocea.
Pe măsură ce încrederea crește, ei sunt apoi provocați să realizeze din ce în ce mai mult până când, în cele din urmă, întreaga echipă se reunește într-un cântec adaptat în mod unic grupului.

În cadrul activității One Voice, ei arată ce se poate realiza atunci când își deschid cu adevărat inimile, mințile și vocea. Ultimul lor cântec poate fi păstrat  într-un format ce le permite să îl asculte și acasă, ca o amintire specială a acestei experiențe colective fantastice.

Rezultate:
One Voice se bazează pe cercetări ample asupra puterii cântatului împreună, ca grup, ce conduce la bunăstarea socială, emoțională și psihologică a indivizilor.

One Voice necesită concentrare axată pe o varietate de acțiuni, inclusiv ascultarea și urmărirea atentă a facilitatorului, amintirea cuvintelor și ascultarea propriei voci și a altor voci în armonie.

Această activitate concentrează atenția asupra aspectelor din afara preocupărilor vieții normale, eliberează stresul și pune participanții într-o stare de spirit atentă și receptivă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.