Dă-i un Twist Tomnatic Evenimentului Tău – Universum

Social

Limbă:

Dă-i un Twist Tomnatic Evenimentului Tău

13 aug 2018

twist-tomnatic-eveniment

Noua toamna ne place sa ne numaram participantii fericiti, de aceea pe langa o selectie de activitati de teambuilding iti recomandam sa ii dai evenimentului tau un twist tomnatic.

Din agendele colegilor nostri am selectat urmatoarele idei:

BUTAFORII

Fie ca vorbim despre copaci sau frunze pentru un eveniment indoor, atmosfera cu siguranta va apreciata. Sa aduci natura mai aproape de tema evenimentului tau inseamna un plus pentru experienta oferita participantilor tai.

PĂTURI

Daca evenimentul tau se desfasoara outdoor, daca ai activitati de teambuilding care presupun activitati de tip atelier de lucru sau un eveniment de tip “Company Day Out”, iti recomandam paturicile. Fie ca vor sta pe ele, fie ca se vor inveli cu ele la lasatul serii, acestea cu siguranta vor fi apreciate.

twist-tomnatic-eveniment

DECORATIUNI

Foloseste-te de ce iti ofera natura si imbina-le cu recipiente rustice pentru a crea decoratiuni. Borcane cu frunze, conuri, nuci, porumb vor aduce culorile toamnei direct pe masa participantilor tai. Mai poti adauga si uleiuri esentiale pentru experiente completa.

LUMINI

Ati observat ca toamna ne intampina cu confeti? Si aici ne referim clar la frunzele copacilor care cad precum niste confeti. Recreaza interiorul evenimentului tau cu o multitudine de frunze si lumini ambientale ca de un asfintit de toamna.

twist-tomnatic-eveniment

HALLOWEEN PARTY

Pentru ca toamna este si Halloween-ul, poti organiza pentru colegii tai o petrecere tematica pentru Halloween. Decoruri de speriat, costume creative, muzica de nu te lasa sa stai jos si distractie pana la rasarit.

CAFEA DE SPECIALITATE

Ceva caldut si gustos este si va fi mereu apreciat intr-un eveniment care are si componenta outdoor. Cum iti surade sa ai un Specialty Cofee Spot cu un barista care creaza latte art?

CONCERTE DE MUZICA LIVE

A fost o vara cu festivaluri noi sau cu renume, aproape niciun weekend acasa. Dar, cum iti surade ca petrecerea sa continue si in toamna? Incepe cu un concert live pentru participantii tai.

GIVEAWAYS

Povesteam intr-un articol de blog anterior despre giveaways si cat de benefice sunt ele pentru experienta participantilor daca reusim sa mergem mai departe de paradigma agendelor, pixurilor si flyerelor. Lasa-ti imaginatia sa umble libera si alege cele mai traznite si utile giveaway-uri pentru colegii tai.

 

Cum vrei sa arate evenimentul tau? Lasa-ne gandurile tale intr-un comment.