Top 5 noi concepte de Team Building online - Universum

Social

Limbă:

Top 5 noi concepte de Team Building online

26 Apr 2021

Astăzi îți prezentăm top 5 noi concepte de Team Building-uri Virtuale pe care le-am adăugat recent în portofoliu, toate gândite să îți aducă zâmbetul pe buze ție și echipei tale.

Știm că o echipă fericită și unită aduce cele mai bune rezultate pentru compania ta. Nu zic cercetătorii britanici, dar știm cu certitudine că înțelegerea dintre membri unei echipe crește productivitatea. 

Și cum altfel ai putea să creezi legături solide între angajații tăi, dacă nu printr-un Team Building memorabil?! Iar cum perioada actuală nu este cea mai prietenoasă pentru întâlniri offline, noi vă propunem o reunire online.

1. Swipe Face 

Rapid și distractivSwipe Face este instrumentul perfect pentru a da startul adunărilor virtuale indiferent de dimensiunea lor. Fă alături de colegii tăi cele mai amuzante selfie-uri pe baza unor teme inedite alese de facilitatori, votați-vă între voi, iar cel mai creativ să câștige! 

2.Go Explore 

Explorați în echipă locații din jurul lumii, care sunt mai puțin accesibile momentan pentru vizitele fizice (muzeul Louvre sau chiar Castelul Bran). Toate acestea se vor desfășura într-o aventură energizantă, care presupune un tur virtual cu provocări criptice și distractive. Toate la doar un click distanță.

3.CSI Office Home 

Dacă printre colegii tăi se regăsesc pasionați de filme și seriale de investigații, atunci CSI Office Home este conceptul potrivit pentru voi. Dezleagă împreună cu echipa cele mai interesante mistere și câștigă titlul de cea mai activă echipă de detectivi online.

4.Escape the Blizzard 

Deși lăsăm iarna în urmă de-a binelea, acest concept vă invită pe tine și echipa ta să călătoriți în condiții aprige, în sălbăticie, pe vifor! Împreună veți găsi metode de a supraviețui, iar provocările vă vor pregăti pentru situații reale de viață și pentru mai multă sinergie în echipă!

5.E- choir 

Descoperă cea mai interesantă activitate muzicală pe care o poți avea alături de colegi. Nu, nu vorbim de karaoke, ci de realizarea unei piese în grup, ghidați de profesioniști (cu ajutorul Zeului Editării, bineînțeles). Vocea cărui coleg o vei recunoaște indiferent de piesă?

Unele activități de echipă pot fi foarte amuzante și antrenante în mediul digital, așa că hai să explorăm împreună nevoile colegilor tăi și să elaborăm povestea voastră inedită! Care concept nou adăugat se potrivește echipei tale?