Knowing Me, Knowing You-Work Styles - Universum

Social

Limbă:

Knowing Me, Knowing You-Work Styles

durată

1-2 ore

nr. de participanți

12+

tipul de activitate

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Stiluri de lucru, muncă în echipă, networking, comunicare, colaborare, productivitate

Stilul de lucru începe cu participanții care își analizează propriul stil de lucru și își notează preferințele în legătură cu o serie de subiecte date. În continuare, aceștia își cunosc colegii, făcând o rețea de contacte în sală și aflând cum se potrivesc ceilalți cu propriile stiluri. Scopul jocului este de a găsi cât mai multe potriviri posibile. După ce grupul este energizat, este timpul să se formeze echipe cu stiluri de lucru similare.

Grupurile discută și definesc caracteristicile stilurilor lor de lucru preferate. Apoi desfășoară o activitate de echipă. În continuare, formează echipe cu cât mai multe stiluri de lucru diferite o activitate similară cu ultima. Un facilitator de grup conduce apoi o discuție de grup care explorează de ce este productiv să existe o gamă de stiluri de lucru în cadrul unei echipe, dar și de ce acest lucru ar putea să nu fie eficient dacă există o apreciere limitată a diferitelor moduri în care lucrează fiecare dintre ei.

Rezultate: Cercetările arată că cele mai eficiente echipe sunt formate din persoane cu stiluri de lucru diferite. Cu toate acestea, aceste diferențe pot cauza conflicte dacă nu sunt apreciate. Dacă sunt înțelese, apreciate și îmbrățișate, acestea vor duce la o inovare și o ideare mai eficiente.

Knowing Me Knowing You – Stiluri de lucru este o activitate de consolidare a echipei care a fost special concepută pentru a-i ajuta pe participanți să se înțeleagă unii pe alții și să aprecieze modul în care atât cei cu stiluri de lucru similare, cât și cei cu stiluri de lucru diferite pot contribui în mod esențial la productivitatea echipei. Aceasta le oferă participanților posibilitatea de a explora modul în care tind să lucreze în mod personal.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.