4 Activități pe care le poți face cu echipa ta online – Universum

Social

Limbă:

4 Activități pe care le poți face cu echipa ta online

01 apr 2020

Stăm acasă și bine facem, căci este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le putem face în situația dată.

Tehnologia ne ajută foarte mult în perioada aceasta, iar echipele pot sta închegate și pot performa, poate, mai bine ca la birou. Însă, după o anumită vreme începem să resimțim mai mult ca oricând nevoia de a ieși din casă, de a râde alături de colegi în pauze sau de a avea un cadru creativ pentru generarea de idei.

Astfel, iată care sunt cele 4 activități pentru echipă pe care le propunem pentru a acoperi nevoile companiei tale în perioada aceasta:

Meditainment

Perioada pe care o traversăm poate crea anxietate și stres pentru echipa ta. Suntem acaparați de informații care ne pot afecta emoțional.

Prin Meditainment îți propunem câteva clipe de răgaz, alături de colectivul tău. Totul se întâmplă de acasă, din oaza ta de liniște. Împreună cu echipa, puteți să închideți ochii, să vă relaxați și consolidați. În acest fel, puteți experimenta cu toții, o uimitoare sesiune de meditație.

Go Remote

Team Building Online GO TEAM

Este un instrument versatil pentru a împărtăși conținut calitativ, a aduna informații și pentru a stimula gândirea creativă. Go Remote face parte din platforma Go Team.

Această platformă ne permite să adaptăm nevoile companiei tale prin gamificarea experiențelor. Promite stare de bine și rezultate imediate! Pentru că este ceea ce avem nevoie în această perioadă, o deconectare și o (re)conectare.

Îți propunem să îți iei 20 de minute și să interacționezi diferit cu tine. Casa ta și diferitele obiecte pe care le ai la dispoziție sunt terenul de joacă. Ca toate acestea să se întâmple, tu pui la dispoziție creativitatea ta și telefonul, iar de restul ne ocupăm noi.

Fie că vorbim despre crearea unor poze în perspectivă, un video în care tu ești vedeta sau lansezi o provocare către un coleg, totul este gândit să-ți dea un restart și un bust de energie pentru restul zilei.

Lip Dub

Probabil multora dintre noi ne lipsesc ieșirile la bere cu colegii, serile de karaoke sau petrecerile, unde eram înconjurați de vibe bun, muzică și energie. De aceea, Lip Dub în noua sa versiune, cea virtuală, poate acoperi o parte dintre aceste nevoi prin creativitate, dans, improvizație și gândire out of the box.

Ce ai zice să recreezi, alături de echipa ta, videoclipul clasic „I want to break free”? Totul de la zero, prin sincronizare și lip dubbing.

Making the News

team building online making the news

Încă din Roma Antică, Acta Diurna, care era „publicat” în metal și piatră a început să „controleze lumea”. În cadrul acestei activități echipa ta poate concepe un ziar ce va fi tipărit în viitor.

Credem că planeta ne mulțumește pentru răgazul pe care î-l oferim stând în casă. Știați că apa din Veneția este atât de curată încât înoată delfinii în ea?

Îți provocăm echipa să își imagineze și să creeze teme pozitive. Cum va arăta viitorul? Ce lucruri bune aduce această pandemie? Ce vor “spune” astrele în săptămâna lansării ziarului? Viitoare știri sportive sau proiecte de interes.

Așadar, iată doar câteva idei pe care Universum le propune echipei tale care lucrează remote, mai avem multe altele!

Scrie-ne dacă îți dorești una dintre aceste activități sau dacă îți dorești o activitate personalizată pe care să o poți desfășura în format digital împreuna cu echipa ta.

Și cel mai important, aveți grijă de voi și rămâneți acasă.