Imobiliarium – Cel Mai Mare Targ de Locuinte din Bucuresti – Universum

Social

Limbă:

Imobiliarium – Cel Mai Mare Targ de Locuinte din Bucuresti

19 oct 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1540384652773{margin-bottom: 0px !important;}”]imobiliarium

Imobiliarium, cel mai mare târg de locuințe din București, și-a deschis porțile în cea de a IV-a ediție și aduce în fața celor interesați peste 22.000 de imobile din portofoliul a 84 de ansambluri. Infuzia de tehnologie adusă târgului imobiliar și ochelarii de realitate virtuală prezenți la standuri, facilitează procesul de achiziție pentru orice locuința și mai mult, va permite să descoperiți toate ansamblurile într-un singur loc! Început în 2017 ca o alternativă la clasicele evenimente de real-estate, Târgul Imobiliarium vine cu un obiectiv simplu: de a facilita procesul de căutare și achiziție a unui imobil.

Elementul de noutate la această ediţie au fost casele “din cânepă”, care utilizează în procesul de construcţie şi izolaţie acest material natural, cu scopul de a conferi cumpărătorului un confort sporit, provenit din resurse bio.

În ediția de anul acesta, s-au remarcat schimbări în abordarea ofertei astfel încât de data aceasta a primat calitatea construcției, introducerea materialelor performante și eficiente energetic, a soluțiilor smart, precum și dezvoltarea infrastructurii din ansamblu.

La nivel de compartimente și dimensiuni, oferta au reunit apartamente de 2, 3 și 4+ camera, aflate în preferințele a trei sferturi dintre cumpărători, precum și case, preferate de aproape un sfert dintre cei care aleg să-și cumpere o nouă locuință.  Topul continuă cu locuinţele de la mare şi munte, segment ale cărui creşteri provin din cererea mare înregistrată în anii anteriori, care se materializează şi în oferta actuală. La o scară mai mică, clienţii vor regăsi la ediţia următoare a Târgului Imobiliarium şi câteva imobile construite în vecinătatea unor rezervaţii naturale. Cert este că tendința de a trece la tehnologii sau soluții mai “verzi” – eco, eficiente energetic sau smart  – este tot mai prezentă.

Pe perioada evenimentului, o parte din expozanți au oferit discounturi, bonusuri și alte beneficii la achiziție, ediția din această toamnă având cea mai bogată ofertă în comparație cu cele trei ediții anterioare precum bucătării mobilate, accesul la transport și nu în ultimul rând locuri de parcare.

Printre cele mai mari ansambluri rezidențiale aflate în construcție sau finalizate din București și împrejurimi se numără: Aviației Park, H Pipera Lake, Luxuria Domenii Residence și Greenfield Residence, Vivenda Residencias, Arcadia Domenii Residence, 102 The Adress Barbu Văcărescu, Valletta Residences, Arbo Residence, Amber Gardens, Satul Scandinav sau Plaza Residence.

imobiliarium

imobiliarium

 

imobiliarium

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]