Solutii Digitale de Event Management: Inregistrarea Participantilor cu Ajutorul Aplicatiilor – Universum

Social

Limbă:

Solutii Digitale de Event Management: Inregistrarea Participantilor cu Ajutorul Aplicatiilor

27 feb 2018

event-management-inregistrarea-participantilor

De Anna Măzăreanu, Event Ambassador

Inregistrarea participantilor la evenimentul pe care il organizezi nu trebuie sa fie mereu o activitate stresanta si care sa iti manance timp pretios. Din fericire, industria de event management se bucura din ce in ce mai mult de prezenta elementelor techy, ce ajuta la diminuarea cozilor de la intrare sau la evitarea situatiilor neplacute.

Fara a lua in considerare modalitatile digitale de inscriere a participantilor, exista posibilitatea de a ajunge sa irosesti timp pretios, impartindu-l intre completarea formularelor, organizarea statisticilor si a lead-urilor si trimiterea mail-urilor de confirmare. Asadar, cum poti sa gestionezi eficient participantii inscrisi deja online, cei care se inscriu last-minute sau cei care nu achizitionat deloc bilete de participare la eveniment?  

Noi incurajam folosirea solutiilor digitale de event management pentru a crea o mai buna experienta a inregistrarii online, pentru automatizarea procesului de check-in, pentru analiza ulterioara a succesului evenimentului si nu in ultimul rand, pentru a ridica nivelul techy al proiectului tau.

Cu ajutorul MyConnector si Fast Registration, cele doua aplicatii marca Universum Events, organizatorii au posibilitatea de a gestiona participantii la eveniment si de a economisi timp si resurse.

MyConnector este un sistem integrat, dezvoltat de Universum Events, pentru gestionarea participantilor, de la inscrierea online si pana la procesul de check-in si intrarea efectiva in incinta evenimentului organizat. MyConnector este o aplicatie pentru evenimente cu o serie de optiuni si caracteristici utile pentru o inregistrare rapida, raporturi si statistici in timp real, recuperarea eficienta a lead-urilor de vanzare si networking. Design-ul inovativ al aplicatiei face ca ea sa fie usor de folosit pentru oricine, facilitand inregistrarile si schimbul de informatii pentru networking. De asemenea, organizatorii evenimentului pot utiliza MyConnector pentru a edita rapid informatiile existente sau pentru a adauga noi participanti in lista.

Fast Registration este o alta aplicatie mobila pentru gestionarea evenimentelor proiectata sub umbrela Universum Events, fiind o resursa potrivita pentru a da startul experientei inedite vizate de catre organizatori. Fast Registration ajuta la masurarea si cuantificarea engagementului, facilitand de asemenea renuntarea la formula clasica de inregistrare a participantilor, evitand cozile interminabile si momentele incomfortabile din orele de varf de la eveniment. In functie de tematica aleasa pentru eveniment, header-ul din aplicatie poate fi customizat.

In procesul de optimizare a evenimentului organizat, e bine sa iei in considerare si utilizarea unei solutii digitale de tipul acestor doua aplicatii. Uita de creion si hartie si imbratiseaza tehnologia Cloud 🙂