Cine sunt Oamenii care Cresc Energia in Organizatii? – Universum

Social

Limbă:

Cine sunt Oamenii care Cresc Energia in Organizatii?

12 feb 2018

Pe o parte dintre ei ii stiti de anul trecut din campaniile noastre #inlovewithevents si Jurnal de Organizator de Evenimente. Ei sunt cei care lucreaza full-time la Universum, insa pe langa ei mai avem o intreaga echipa de facilitatori si traineri care ne ajuta sa oferim #theUNIVERSUMexperience.

Ei sunt oamenii care te intampina inainte sa inceapa evenimentul, cei care iti ofera brieful activitatii la care urmeaza sa iei parte, cei care iti zambesc, cei alaturi de care razi cu lacrimi, cei care pare ca au energie infinita sau echipa care comunica doar din priviri.

Alexandra, de ce participi la evenimentele UNIVERSUM?

A: In primul rand, energia, atat a participantilor cat si a facilitatorilor, e ceva ce ma umple de entuziasm si ma face sa vad partea atat de frumoasa a oamenilor. Sunt putine sanse in care poti sa vezi oameni care prin joaca invata concepte pe care le pot aplica in viata de zi cu zi, in special in business. Sunt foarte multe ocazii in care eu, personal, am invatat foarte multe din gama extrem de larga a activitatilor oferite de UNIVERSUM, lectii pe care le-am aplicat dupa aceea in ceea ce ma inconjoara si cel mai important aspect cred este legat de modul in care privesti task-urile zilnice, lumea, cu ochi de copil, curios, jucaus dar care obtine rezultate cu zambetul de buze.

Hai sa te cunoastem ?

A: Sunt in primul rand o persoana vesela, dornica sa incerc mereu ceva nou (mancare, activitati, profesii), inginer si viitor psihoterapeut (interesanta combinatie, stiu:) ). Imi place la nebunie sa cunosc oameni noi, sa ma joc, sa colorez si cel mai important, sa ajut persoanele din jurul meu cand simt ca am cu ce.

De cat timp esti implicata in training sau facilitare?

A: Din 2009, de cand am inceput sa fac voluntariat in AIESEC si imi place la nebunie de atunci, fie ca este vorba de livrare de traininguri pe partea de soft skills, fie ca este vorba de facilitarea teambuildingurilor. In momentul de fata este a dream job si as face-o zilnic cu cea mai mare placere pentru ca respecta urmatorul citat: Chose a job you love and you will never have to work a day in your life.

A: Spune-ne ceva deosebit despre tine ?

Primul lucru pe care il fac dimineata dupa ce ma trezesc este sa dau drumul la muzica si sa dansez, imi da o super dispozitie pentru toata ziua 🙂

— Alexandra Bucataru

 

Sunt Victor, facilitez experiente de echipa pentru grupuri corporate din 2006, iar primul meu proiect cu Universum a fost in 2011. Tin minte si acum cat de impresionat am fost la acel prim eveniment, de dimensiunile mari ale team building-ului si de relaxarea cu care organizatorii priveau grandoarea evenimentului. Am invatat atunci una dintre valorile Universum: daca ceva merita facut, merita facut foarte bine. De atunci, colaborez cu placere cu Universum pentru ca aceste proiecte sunt mai mult decat o distractie, ele reprezinta mereu ceva nou, imi dau oportunitatea de a colabora cu echipele foarte ambitioase din companie si sunt motiv de mandrie pentru toti cei implicati, de la facilitatori la participanti.

 Atunci cand sunt in rolul de facilitator sau MC, sunt responsabil fata de participanti, pentru calitatea experientei lor. Iar grija si diligenta cu care evenimentele Universum sunt organizate imi dau acel plus de incredere care imi permite sa ma concentrez mai mult asupra nivelului de energie al grupului si mai putin la potentialele erori de implementare care ar putea genera reactii adverse din partea participantilor.

 Organizarea din spatele scenei ma ajuta sa aduc si mai multa energie pe scena. Iar rezultatul este de multe ori, memorabil!

— Victor Georgescu

 

 

Da, mai vreau sa vin si anul asta.

 De ce? In fiecare proiect invat cate ceva, iar cand vine vorba de proiectele Universum, te mai si simti bine pe deasupra. Este un context creat care pune laolalta oameni faini, activitati interesante si locuri variate prin care fiecare pleaca de acolo imbogatit.

 Cine sunt? Oana Maria, in educatie si training de peste 15 ani, imi place sa vorbesc cu oamenii despre visurile lor si sa filozofez despre sensul si existenta vietii. Cateodata poarta si numele de cursuri aceste discutii. Cred ca toti oamenii au o misiune personala pe care o afla cand sunt cu adevarat pregatiti si nu se mai lasa distrasi de zgomotul si sclipicelile din jur, iar pasiunea mea este sa o gasesc pe a mea si sa ofer ajutorul si altora sa o faca.

— Oana Maria Calin

 

 

Adi, de ce participi la evenimentele UNIVERSUM?

A: N-are cum sa nu iti placa un eveniment marca Universum, iar rolul de facilitator este, poate, cel mai tare rol din echipa. Fiecare proiect este o experienta unica, caracterizata printr-un amestec de energie, entuziasm, distractie, dar si organizare si profesionalism. Pentru mine este un prilej unic sa fac parte din aceasta super echipa, iar fiecare eveniment ma incarca cu energie pentru proiectele personale 🙂

Hai sa te cunoastem un pic

A: Sunt Adrian Iordan – Trainer & Coach, Freelancer. Fac asta de 3 ani. Pasionat de tot ceea ce iti face viata mai frumoasa si mai usoara :). Concep si livrez programe de dezvoltare personala cu accent pe instrumente simple si practice.

— Adrian Iordan

 

Dragos, de ce UNIVERSUM?

D: Am facut parte din echipa Universum la peste 20 de sesiuni de team building. Raspund de fiecare data afirmativ din 3 motive:

(1) provocarea clientilor – de fiecare data am ceva nou de invatat din proiectarea celei mai bune solutii pentru client

(2) networking – mereu cunosc oameni noi, cu preocupari diverse si cu povesti fascinante

(3) prietenie – e extraordinar sa te simti la locul potrivit si sa te bucuri de #viata_la_universum

​Cine esti?

D: Dragoș Apostu​. Am descoperit ce-mi place profesional repede și se implinesc 9 ani de cand cochetez cu lumea training-ului. Am avut sansa sa livrez programe de training in toate mediile profesionale: non-guvernamental, administratie publica, academic si, bineinteles, corporate. 

Si… ceva mai deosebit?

Am cantat in fanfara timp de 4 ani si detin un doctorat in stiinte administrative

— Dragos Apostu

Ei sunt doar 5 super-eroi din echipa fantastica de traineri si facilitatori alaturi de care ne place sa crestem energia in organizatii.