Cum poți eficientiza evenimentul tău în 3 secunde? – Universum

Social

Limbă:

Cum poți eficientiza evenimentul tău în 3 secunde?

20 sep 2019

În cazul în care impresia ta era că deschizi un alt articol despre cum poți revoluționa lumea în trei secunde achiziționând produsul nostru, atunci vei fi încântat să afli că nu, nu este cazul (deci poți citi liniștit în continuare :D).

Cert este că nu putem schimba evoluția lumii tale, dar putem garanta influențarea ei prin eficientizarea evenimentului tău. De la bun început, scopul nostru a fost să te scăpăm de timp irosit, griji și bătăi de cap. Și spunem asta pentru că le-am testat pe toate și am trecut prin multiple situații până să găsim o soluție eficientă, care să integreze întregul proces de management end-to-end al unui eveniment.

Când lucrezi în industria evenimentelor te izbești de situații mamut care se transformă în mutanți și care trebuie soluționate rapid. Suntem sinceri… iar cine a organizat minim o dată un eveniment B2B sau B2C știe despre ce vorbim aici. Chiar dacă cele două sectoare nu par a fi conexe, tot apar diverse situații similare.

Cu siguranță rezonezi cu noi când vorbim despre gestionarea eficientă a participanților înscrisi deja online, a celor care se înscriu last-minute sau a celor care nu au achiziționat deloc bilete de participare la eveniment, despre facturi neînregistrate sau negăsite, sau despre recuperarea eficientă a lead-urilor de vânzare și networking.

Noi ne-am gândit la nouă motive simple care au dus la realizarea platformei de event management. Don’t rush, nu vindem nimic, doar ne prezentăm premisele de la care am pornit platforma. Dă un check peste ele și spune-ne în câte te regăsești. But please be honest! ?

 

  1. First and most important: am vrut personalizarea întregului proces de înregistrare!

Într-o lume în care toate serviciile se recomandă a fi „cele mai”, noi îți prezentăm soluția pliată exact pe nevoile tale. „Cea mai”.

Cum îți sună crearea câmpurilor personalizate pentru pagina de înregistrare, personalizarea biletelor pentru participanți sau gestionarea plăților și facturilor direct prin intermediul platformei? Dacă tot suntem în secolul vitezei, măcar să economisim timp la verificarea mai multor liste, având toate informațiile despre participanți într-un singur loc.

  1. Simplificarea comunicării cu participanții?

Avem mai multe baze de date? Este ok, nu-i panică. Pentru eveniment facem una singură, filtrăm participanții și le trimitem e-mail-uri, sms-uri sau push-notifications automate, toate conforme cu reglementarile GDPR. Nu este nevoie să exportăm și să curățăm date, deoarece formatul va rămâne consecvent pentru toți participanții.

  1. Avem nevoie de un mini-site al evenimentului?

Ei bine, asta ne-a plăcut și nouă. Mult. Faptul că putem realiza site-ul web al evenimentului cu foarte mare ușurință folosind platforma de șabloane a site-ului din aplicație. Trebuie doar să încărcăm conținutul, să-l personalizăm cu un concept și este gata funcțional! Cool, rite?

  1. Ce zici de o înregistrare eficientă pentru participanți?

Easy as you say EVENT. Activăm mesageria, partajarea contactelor și partajarea calendarului între participanți, astfel încât aceștia să poată lua legătura între ei și să profite de oportunitățile din rețea. Toate acestea oferite de platformă.

  1. Accesul și înregistrarea la sesiunile evenimentului sunt un MUST HAVE.

Printre esențele unui sistem de management bun (cam toate sunt, dar na…) este și permiterea vizitatorilor să rezerve sesiunile înainte de eveniment. Faptul că au acces la panelurile programate și că pot încărca videoclipuri sau prezentări după eveniment face și mai picantă aplicația. Ca să nu mai spunem că vizitatorii pot interacționa cu speaker-ul(i) în timpul sesiunii, direct prin intermediul aplicației de mobile.

 

  1.  LIVE! We are going live!

Printre cele mai utlile elemente regăsim utilizarea statisticilor în timp real, direct din aplicație. Urmărim vizitatorii evenimentului și astfel identificăm live zonele care necesită îmbunătățire. Și așa știm și care zone și sesiuni vor fi cele mai populare și putem fi pregătiți și pentru trafic ?.

  1. Is all about the time! Nu vrem să stăm la coadă la intrarea în eveniment!

Participanții primesc codurile lor de acces unice prin mesaje text sau e-mail. Cum doresc. Our advice: să-l aibă la îndemână atunci când ajung la eveniment, astfel încât să poată accesa rapid evenimentul.

  1. Personalizăm în mai puțin de 3 secunde?

Cu unicul cod la îndemână, imprimantele de la birourile de înregistrare pot imprima automat ecusoanele personalizate odată ce se introduc codurile pe tablete. În mai puțin de 3 secunde avem un badge cu numele tău pe el. Cu puțină eficiență, în 5 secunde îl ai la purtător.

  1. Follow-up ușor pentru participanți? DIVIN!

Una dintre cele mai faine metode de a ne asigura reușita evenimentului, este prin scanarea participanților pentru a urmări unde se află, astfel alocăm resursele eficient și ne înbunătățim fiecare eveniment.

 

Când o să ne cunoști vei observa că nouă nu ne plac artificiile, cuvintele pompoase sau ideile ascunse în spatele subtilităților, pentru că în domeniul nostru nu câștigă nimeni cu subtilități. Dorești un sistem cu anumite specificații, atunci fii cât mai precis.

Noi suntem MyConnector. Parte a Universum Events. Am dezvoltat un sistem integrat pentru gestionarea participanților, de la înscrierea online și până la procesul de check-in și intrarea efectivă în incinta evenimentului organizat. După cum ți-ai dat seama, avem o platformă pentru evenimente cu o serie de optiuni și caracteristici extrem de utile. Pentru că ne bazăm 70% pe networking în orice eveniment, design-ul inovativ al aplicatiei face ca ea să fie usor de folosit pentru oricine, facilitând înregistrarile și schimbul de informații pentru networking.

Ai idei care pot îmbunătăți managementul de eveniment? Vino la standul nostru de la GoTech World, pe 2-3 octombrie 2019, din apropierea scenei Martech și hai să ne cunoaștem. Suntem prietenoși ?.