Squad Game - Universum

Social

Limbă:

Squad Game

durată

2 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Munca în echipă, comunicare, gândire creativă, agilitate

Squad Game este o provocare captivantă bazată pe echipă, care are tot entuziasmul și intriga, dar nu și individualismul sau pericolul fizic al serialului de succes.

Experiența poate începe chiar înainte de eveniment – toți participanții vor primi un teaser preliminar cu simbolurile jocului și un număr de telefon.​

Când participanții sună numărul, vor auzi un mesaj vocal care oferă detalii despre eveniment și locația acestuia.​

Provocările sunt variate și devin din ce în ce mai dificile cu fiecare nouă rundă, ceea ce înseamnă că va trebui să sapi puțin mai adânc și să te adaptezi cu agilitate și inteligență pentru a avea succes.

Rezultate: Cele 6 provocări captivante sunt un amestec de jocuri tradiționale, cu o abordare proprie, cu unele întorsături unice, moderne și inovatoare, pot fi realizate doar prin încredere în sine, aplicare concentrată și, bineînțeles, muncă în echipă. Echipa câștigătoare va fi cea care va reuși să valorifice cel mai bine punctele forte ale fiecăruia.

Jucătorii vor învăța valoarea de a se simti prezenți, de a aborda idei diverse, de a construi relații și de a anticipa și reacționa cu agilitate. PARE o joacă de copii, dar cea mai gravă greșeală pe care o puteți face este să luați Squad Game cu ușurință!

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.