Echipa ta ce experienta vrea vara asta? – Universum

Social

Limbă:

Echipa ta ce experienta vrea vara asta?

26 apr 2017

Am fost cu bicicleta la mare intr-un articol precedent si probabil vom ramane acolo si in weekendul prelungit. Dar ce facem la vara cand vom fi la birou, dar mintea ne va tot sta la plaja, soare si relaxare? 🙂

Stim ca vara este o perioada interesanta a anului in care o echipa trece prin niste tranzitii datorate recrutarii unor noi membri, concedii, motivatie mai scazuta, asa ca iti oferim niste solutii de a pastra aerul fresh in echipa ta si de a o reuni prin experiente asa cum vrei tu sa fie:

1. O experienta plina de energie, creativitate si pasiune – stii deja ca vorbim de un teambuilding, dar nu de unul oricare, ci de unul summerish. Energizeaza-ti echipa si dezvolta-le spiritul de problem solveri membrilor printr-un Mini Olympics Team Building. Sau daca ai niste curajosi la birou si vreti sa va atingeti limitele impreuna, Survival sau Military Camp e pentru voi. Nu uitam nici de Flat Out pe diverse tematici pe care le gasesti aici saaau Sand Sensation pentru o vacanta completa la mare.

2. O experienta relaxanta care aduce echipa impreuna – Noua ne plac Company Days pentru ca reprezinta oportunitatea ideala de a-ti reuni echipa si de a reimprospata cultura organizationala in compania ta. Fie ca alegi un Family Day, un Picnic sau un Company Day cu twist de teambuilding, e important sa fie o experienta fun, dar si relaxanta. De asemenea, recomandam sa aiba loc in timpul saptamanii pentru ca echipa sa simta intr-adevar ca sarbatoreste ziua organizatiei si nu orice weekend.

3. O experienta pentru calibrarea echipei si setarea unor obiective ambitioase – Vorbim despre un mid year planning, la munte sau la mare, in care va puteti evalua rezultatele si seta noi obiective pentru restul anului. Vezi aici cum a fost planificarea noastra. Iar daca lansati un nou produs puteti sa corelati experienta cu lansarea evenimentului. Important e sa fie un moment inedit si unic pentru echipa ta.

4. O experienta prin care echipa sarbatoreste succesul, face networking si are parte de entertainment – Exaaact, o petrecere cu tematici summerish, iar aici putem jongla cu orice concept creativ iti doresti pentru echipa ta. Doar da-ne un semn si dam startul distractiei vara asta!

5. Cea mai cool experienta sportiva a verii – Se numeste Hercules Trophy si este cea mai cool competitie corporate sportiva, dar si cel mai nou proiect Universum. Hercules Trophy e un model de promovare a valorilor sportive, de colegialitate si loialitate fata de organizatie. Inscrie-ti echipa aici pana pe 10 iunie si devino primul Herculean din Romania!

Parca vara suna mai bine acum, nu? 🙂 Urmareste experienta Universum si pe pagina noastra de Facebook si hai sa construim o vara memorabila pentru echipa ta!