Tips & Tricks – Iarna 2019/2020 – Universum

Social

Limbă:

Tips & Tricks – Iarna 2019/2020

11 nov 2019

-for a full blog experience play one of the songs below while reading the article-

Simți și tu vibe-ul astenic de iarnă care se apropie??❄️

Cu trafic de capitală, destul de multă ceață dimineața și două-trei anotimpuri în timpul zilei, nas rece când ajungi la birou și cafea pe săturate, sau ceai. E clar, vine iarna.

Prin biroul Universum umblă vorbe despre trendurile de iarna asta, că avem, că n-avem, că parcă ne-am cam săturat de ele și că preferăm să fim unici… așa că o mică notare de idei sigur ajută.

Nu e greu să observăm cum evenimentele susțin dezvoltarea companiei. ?️‍♀️?

Evenimentele claaaaar întăresc relațiile dintre oameni. Pot să destindă atmosfera din echipă și să o transforme într-una cool, întăresc relația dintre colegi, relația cu partenerii sau/și cu clienții și ne dau motive de a continua dezvoltarea. Indiferent de domeniul în care lucrăm, evenimentele de final de an sunt cea mai bună oportunitate de a celebra rezultatele și de a stabili planurile pentru viitor.

Fie că vorbim de premiat oameni sau vorbim de evenimente între companii, că activăm un brand sau că schimbăm gândirea unei echipe, toate ocaziile de a genera networking trebuie fructificate. Apropo, ai citit articolul despre activările de brand în festivaluri mari? E plin de vibe à la Universum.

Când toate trendurile duc spre digitalizare și tehnologie all around, atunci investim mai mult în ocazii de relaționare face-to-face. ?? ??‍♀️

Avem tendința de a pierde contactul cu cei din jur când suntem asaltați de tehnologie, acasă sau la birou, pe drum sau la evenimente… simțim deconectarea step by step. Tocmai de aceea punem accent, în fiecare eveniment, pe experința participanților. Cu ajutorul unor implementări impecabile încurajăm implicarea full a celor prezenți, pe parcursul întregului eveniment. Și nu facem excepție nici când folosim la maxim tehnologia în evenimentele noastre. Și da, noi chiar o folosim. 🙂

În industria evenimentelor, tendințele vin și pleacă, mai ales cele de iarnă. ?☃️

Pentru că vorbim aici despre evenimente care încurajează networking-ul și pentru că spunem din ce în ce mai des Winter is coming, punem pe blog cele mai importante idei pentru iarna aceasta. Evenimentele de iarnă ies cel mai bine gândite din primăvară. Și nu, nu e deloc devreme! Pentru că disponibilitatea unor locații nu este un element de neglijat. Așa că noi îți sugerăm să urmezi în fiecare an acest “trend”.

Și anume: să îți rezervi locația din timp. ⏰

Also, ia în considerare și zilele din timpul săptămânii. De ce? Aduc după sine super flexibilitate pentru tine la locatie, ai costuri mai reduse și garanția faptului că nu pune nimeni presiuni pe tine cu alte evenimente desfășurate în paralel. Pluuuuus, ai toate șansele să îți vină mult mai multă lume la petrecere decât în weekend (pentru că iarna tindem să plecăm din ce în ce mai des…:P).

Event coordinator-ul e ca wedding planner-ul. ??‍?⚖️??‍?

Clar vrei un eveniment stress free! Ai timp să bei, să te distrezi, să socializezi cu toți colegii pe care nu îi vezi prea des. Dincolo de asta… project manager-ul dedicat sigur are mai multă experiență în a gestiona evenimentul ca oricine intern. Ai incredere și angajează o companie specializată în evenimente să se ocupe de fiecare detaliu pentru petrecerea ta. Și contrar a ce zice lumea-n piață, garantat investiția în eveniment este una mult mai eficientă dpdv costuri pentru că… doah… experiența în evenimente aduce avantaje după sine. 😀

Dacă vrei să oferi de Crăciun, fă-o! Dar nu uita să ajuți și în restul anului! ?

Sau oricând ai ocazia?. Când vorbim de campanii umanitare iarna lumea tinde să se activeze instant. Să meargă spre campanii de strâns cadouri, donare de bani, amenajare și lista poate continua. Există o multitudine de metode prin care companiile pot crește eforturile umanitare, contribuind la dezvoltarea sustenabilă locală, națională sau globală.

Evenimentele care includ componente CSR sunt extrem de importante pentru că, în general, companiile au multe resurse pentru a realiza schimbări adevărate. Pe lângă asta, consumatorii simt când o companie face ceva care aduce un aport real și care este corect față de toată lumea, indiferent de cauză.

Așa că nu-ți fie teamă să propui componente de social responsability în evenimentele pe care le realizezi. Ba mai mult, vezi articolul pe care l-am scris acum ceva timp despre beneficiile CSR-ului în organizații și spune-ne când vrei să ajuți! 🙂

Inspirația este chiar în fața noastră. ?

Nu ne ferim să punem în scenă petreceri tematice inspirate din filme, întâmplări importante sau evenimente care au un impact, fie național sau internațional. Iarna aceasta venim cu idei care mai de care mai inedite, evident, personalizate pentru locația, numărul de oameni și bugetul de care dispunem. Și ca idee, pe lângă diversele teme, anul acesta credem mult și în simpla tematică de Crăciun. Când ați fost ultima oară la un eveniment de Crăciun cu tematică de … Crăciun?

O tematică nu este doar un nume! ?

Noi suntem convinși că putem scoate tot untul dintr-un concept indiferent de paleta de lucru. Există tot felul de soluții eficiente (și uneori nu foarte scumpe) prin care poți să folosești cap-coadă o tematică de petrecere: bine cunoscutele recuzite (sau props), decorul și fundalul de la photobooths, prezentarea și elementele din candy bar, visuals, decorațiuni și lumini care te ajută să transformi complet aerul unei locații. Noi avem câteva concepte prezentate aici, însă clar paleta este muuult mai mare.

 

Concluzia e clară! Ce putem face iarna asta pentru tine și echipa ta stă doar la un formular distanță:

[contact-form-7 id=”9551″ title=”Contact Romana”]