Microsoft Summit 2014: Ce inseamna inovatia in tehnologie - Universum

Social

Limbă:

Microsoft Summit 2014: Ce inseamna inovatia in tehnologie

28 Nov 2014

6. MS Summit - Ce inseamna inovatia in tehnologie

Cea de-a doua editie a evenimentului Microsoft Summit a avut loc in perioada 12-13 Noiembrie 2014, intr-o locatie exclusivista, Willbrook Platinum Business & Convention Center. Fiind cea mai mare conferinta de tehnologie organizata de Microsoft in Romania, aceasta editie a reunit peste 1500 de persoane din zona de C-level, profesionisti IT si developeri.

Agenda evenimentului a permis fiecarui participant sa preia tot know-how-ul din domeniu, avand in vedere cele 3 track-uri desfasurate pe parcursul celor doua zile: Business Manager, IT Professional si Developer.

Avand in vedere faptul ca regulile business-ului sunt intr-o continua schimbare, rolul celor 3 track-uri a fost de a orienta fiecare profesionist sa participe la sesiunile axate pe domeniul in care activeaza, totodata avand posibilitatea de a acumula insight-uri de la reprezentantii Microsoft si alti speakeri cu un background solid in domeniu.

De asemenea, reprezentantii Microsoft si-au orientat prezentarile si in jurul tehnologiilor Microsoft, astfel incat audienta sa constientizeze impactul pe care acestea il au in mediul de business actual.

Prin urmare, evenimentul a fost o experienta plina de provocari si satisfactii profesionale. Sentimentul de siguranta si profesionalismul de care a dat dovada fiecare membru al echipei, ne-a determinat sa constientizam cat este de important ca de fiecare data toata echipa sa aiba acelasi scop, mai exact incheierea cu succes a unui eveniment caracterizat de spiritul unicitatii si profesionalismului.

Un alt aspect important consta in nivelul inalt de networking pe parcursul celor doua zile de eveniment, fapt care ne-a demonstrat inca o data ca piata de IT din Romania este o piata cu potential si in continua dezvoltare. O contributie semnificativa in acest sens a avut-o aplicatia MyConnector, ce a reprezentat un mijloc de comunicare eficient si conform ultimelor tendinte. Interesul participantilor cu privire la subiectele aferente acestei nise s-a manifestat si pe parcursul sesiunilor, motiv pentru care acestea s-au transformat intr-un dialog constructiv intre profesionistii care voiau sa preia tot know-how-ul si speakerii dispusi sa ofere un feedback cat mai concret.

Am observat pasiunea profesionistilor pentru tehnologiile Microsoft chiar din perioada informarii acestora in privinta calitatii evenimentului, iar surprizele nu au intarziat sa-si faca aparitia. Astfel, sesiunile s-au incheiat prin oferirea unor premii celor mai activi participanti, acestia fiind incantati de modul in care a decurs evenimentul.

Ce am invatat noi? „Vei avea parte de un lucru atunci cand vei crede in el”, Wayne Dyer

Ce au invatat ei? E simplu. Cand vine vorba de viitor, indiferent de industria in care cineva activeaza, cel care adopta mai tarziu noile tendinte, iese din business. Un plan solid, construit pe viitor pentru companie, ii ofera acesteia performanta si longevitate.

Concluzionand, pasiunea pentru organizarea de evenimente si-a pus amprenta si in cazul acestei conferinte de amploare, fapt care ne bucura sa continuam in aceeasi formula.

___

Iti doresti un eveniment reusit pentru compania ta? Afla mai multe despre evenimentele noastre –> https://universum.ro/corporate