Ce înseamnă relația Universum – Catalyst Team Building Global? – Universum

Social

Limbă:

Ce înseamnă relația Universum – Catalyst Team Building Global?

05 sep 2019

 

Înseamnă că din dorința de a oferi clienților cele mai bune și adecvate activități de team building, acum cinci ani am luat decizia de a ne implica într-o rețea de team building globală. Și nu orice rețea, ci cea mai mare și dezvoltată la nivel global. Wink, wink 🙂

 

 

Înseamnă că am devenit partenerii exclusiv din România, iar împreună cu cei peste 40 de parteneri din peste 60 de țări, lucrăm constant la nivel global pentru a dezvolta și implementa concepte care aduc oamenii mai aproape și îi cresc.

 

 

Înseamnă că dacă și până acum cinci ani o făceam cât de bine puteam, cu toate resursele pe masă, de cinci ani de zile facem asta la un alt nivel, cu o validare internațională că ceea ce livrăm nu poate da greș. Și ne îmbunătățim constant, pentru că share-ul de experiențe pe care îl avem și metodele testate la nivel global ne ajută să evoluăm în orice implementare de eveniment.

 

 

Înseamnă că în mediul de business, care este din ce în ce mai dinamic, punem din ce în ce mai mult preț pe valori precum coeziunea echipei, motivarea angajaților și utilizarea cât mai eficientă a resurselor interne. Cultura organizațională este unul din factorii cheie care contează în succesul unei companii, iar activitățile de team building câștigă din ce în ce mai mult teren în consolidarea acesteia.

 

 

Înseamnă că prin valorile pe care le promovăm și pe care le implementăm mai departe, am ajuns printre cei mai de seamă organizatori de evenimente din zona CEE, iar dintre cei 25 de parteneri europeni, am primit cu brațele deschise propunerea organizării adunării europene la București.

 

 

Astfel, în perioada 8-12 iulie, am dat start conferinței europene CATALYST EUROZONE 2019.

Timp de patru zile, 60 de membri internaționali din rețeaua Catalyst Global Team Building din peste 25 de țări atât din zona CEE cât și din întreaga lume au împărtășit bune practici și experiențe relevante în organizarea de programe de coeziune a echipelor corporate. Poate fi copleșitor când la o conferință europeană se strâng atât de mulți parteneri globali, printre altele și pentru a descoperi tainele României și ale echipei noastre. Vorbim de Africa de Sud, Statele Unite ale Americii, Tunisia, Azerbaijan, Australia, Dubai, Israel.

 

 

Am împărțit toată experiența în cinci zile intense, pline de experiențe și know-how specific legat de implementarea programelor, din punct de vedere logistic, marketing, vânzări sau desfășurare, combinate cu descoperirea Bucureștiului și promovarea valorilor și a culturii noastre românești.

De la zilele de conferință din cadrul Hillton Garden Inn, la un Go Team prin care am descoperit locuri și de noi neștiute în inima bucureșteană (câțiva dintre noi fiind chiar bucureșteni getbegét), de la serile de vară petrecute cu toată gașca de partipanți pe terasele care oferă printre cele mai frumoase priveliști asupra orașului, până la plimbări cu caiace pe lacul Snagov și primiri cu alaiul pe ritmuri românești.

Pentru că nu de multe ori ni se oferă ocazia aceasta și am vrut să rămână memorabilă, am încheiat săptămâna conferinței cu un concert de qvartet, pus în scenă pe terasa Lagoo. Colaborarea aceasta s-a realizat cu partenerii noștri alături de care organizăm de fiecare dată, cu drag, conceptele de team building Orchestrate și Crescendo.

 

Ai ajuns aici?

Cu siguranță ți-ar plăcea să vezi mai multe despre ce putem face dintr-o conferință europeană de o săptămână, așa că te invităm să dai click aici și enjoy!

 

#jointheUNIVERSUMexperience