Noi si Clientul in Aceeasi Barca - Universum

Social

Limbă:

Noi si Clientul in Aceeasi Barca

14 Jun 2017

[cml_media_alt id='7515']in barca cu clientul[/cml_media_alt]

de Tibi Grigore, Teambuilding Division Manager

Un nou proiect, o noua aventura.

Povesteam intr-un articol recent de sentimentul de bucurie si implinire pe care il ai cand vezi cum cresc oamenii din echipa ta.

De curand, colegul nostru Andrei a implementat primul lui proiect si la pachet o noua titulatura – “Dear Agency – we love you”.

Cum a reusit sa-i cucereasca – cu multa deschidere, entuziasm, professionalism; pe langa asta cu 20% mai mult decat le-am promis.

Ne plac relatiile de parteneriat cu clientii nostri si de data aceasta am fost in aceeasi barca si la propriu, nu numai la figurat.

Activitatea de rafting, ne-a adus impreuna pe Buzau la vale intr-o tura plina de aventura, peripetii si invataminte:

1. Parteneriatele se bazeaza pe incredere, comunicare si sincronizare – Cand esti in aceeasi barca intreaga echipa se sincronizeaza. Ai incredere deplina in oamenii din barca ta si ai nevoie de comunicare si coordonare perfecta pentru a termina tura cu brio.

2. E nevoie de timp pentru ca echipa sa functioneze la potentialul maxim – Inceputurile sunt frumoase, dar dureaza o perioada oricat de scurta pana toata echipa isi intra in ritm. Dar odata ce vaslim cu totii cu aceeasi viteza barca merge cu viteza maxima inainte si nimic nu ne sta in cale; La fel si relatiile cu partenerii nostri devin din ce in ce mai frumoase odata cu trecerea timpului.

3. Pe rau intalnim si obstacole, dar impreuna le traversam cu succes – Daca la inceput era fun, a fost nevoie de un moment de nesincronizare si barca ajunge impachetata pe un bolovan. Cativa coechipieri s-au desprins de barca si au plecat plutind pe rau la vale , in timp ce ceilalti eram pe bolovan incercand sa repunem barca pe apa . Pentru o perioada parea ca va trebui sa abandonam tura ; Si totusi nu ne-am pierdut increderea si cumva am reusit sa repunem barca pe apa si sa recuperam coechipierii putin mai tarziu.

La fel si in evenimentele pe care le organizam, pot aparea obstacole, dar cu o buna comunicare si incredere in ambele parti reusim sa gasim de fiecare data o solutie.

4. Ce nu te doboara te face mai puternic
Pornim din nou pe rau la vale. Si descoperim ca ce e mai provocator abia incepe.
Urmeaza in curand cascada, pe care nu numai ca o traversam fara probleme, dar o abordam prin cel mai provocator loc fara frica. Pentru ca ne-am invatat lectiile si increderea si sincronizarea echipei a crescut.

5. Ce urmeaza?
Cand treci impreuna printr-o experienta frumoasa, o astepti cu drag si pe urmatoarea. Pentru ca un parteneriat este o poveste pe termen lung, din ce in ce mai frumoasa.

De ce pasiune, energie si 20% extra efort – pentru ca atunci cand clientul iti este partener, vorbim despre un alt model de colaborare. Unul in care discutia nu este despre momentul prezent ci despre toata poveste frumoasa pe care o putem scrie impreuna eveniment dupa eveniment. Pentru ca numai asa ne putem cunoaste mai bine si putem raspunde din ce in ce mai bine nevoilor clientului.

Si cat de frumos este sa auzi de la partenerul alaturi de care construiesti un eveniment de succes – Dear Agency – we love you.

Cat despre colegul Andrei – la cat mai multe evenimente de succes. Suntem si vom fi in continuare in aceeasi barca. Una in care invatam zilnic sa vaslim din ce in ce mai bine, una care pe zi ce trece este pregatita sa infrunte valuri din ce in ce mai mari 😀

Pe curand,
Tibi