Time to Talk - Universum

Social

Limbă:

Time to Talk

durată

15 min-1 oră

nr. de participanți

3+

tipul de activitate

Indoor

Ideal pentru

Comunicare, colaborare, creativitate, spontaneitate, cultura organizațională, timp limitat

Time to Talk este instrumentul perfect pentru a stârni conversații spontane și pentru a vă condimenta întâlnirile, fie că sunt online sau offline. După o scurtă introducere, fiecare jucător intră într-o sală de discuții și se alătură jocului de pe telefonul mobil sau de pe desktop. Time to Talk este un joc bazat pe browser, accesibil instantaneu, care nu necesită descărcarea unei aplicații. Energia înaltă se declanșează în momentul în care platforma alege aleatoriu un vorbitor care trebuie să execute o provocare personalizată într-un interval de timp stabilit. Dacă se simt suficient de curajoși, vorbitorii pot opta pentru a crește dificultatea provocării lor, condimentând și mai mult lucrurile. După ce timpul se scurge, ceilalți jucători îi oferă feedback vorbitorului. Jocul continuă apoi cu altcineva care acceptă provocarea. Jocul continuă până când toată lumea a avut un rând în scaunul fierbinte!

Rezultate:

Time to Talk este conceput pentru a stârni conversații la fața locului și pentru a-i ajuta pe jucători să deblocheze spontaneitatea și creativitatea. Time to Talk oferă o voce egală fiecărui jucător și creează un spațiu incluziv în care fiecare poate contribui cu propria perspectivă. Jocul oferă configurația potrivită pentru a alimenta o cultură a feedback-ului și pentru o ascultare activă. Ca urmare, creează o legătură între jucători care stimulează motivația, angajamentul și consolidează cultura corporativă.

Time to Talk este complet personalizabil în funcție de cerințele dumneavoastră. Alegeți durata totală a activității, numărul de runde și intervalul de timp acordat fiecărui vorbitor. Competitivă sau colaborativă? Alegeți o activitate informală de networking care stârnește conversații amuzante. Sau, integrați conținutul de învățare personalizat în Time to Talk pentru o activitate mai serioasă, bazată pe rezultate.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.