7 ACTIVITATI DE TEAMBUILDING PENTRU O TOAMNA ENERGICA – Universum

Social

Limbă:

7 ACTIVITATI DE TEAMBUILDING PENTRU O TOAMNA ENERGICA

08 Aug 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu stim altii cum sunt, dar noi toamna nu numaram bobocii… ci experientele oferite, zambetele primite si ne bucuram de energia creata.

Experientele croite pentru echipele cu care lucram au la baza mult research, detalii puse la punct, facilitatori energici si concepte de teambuilding personalizate.

Iata ce iti propunem pentru echipa ta, toamna aceasta.

 

GLOBAL INNOVATION GAME

#1 GLOBAL INNOVATION GAME

O activitate special creata pentru a ne deconecta de la device-urile pe care le-am adoptat in stilul nostru de viata. Activitatea incurajeaza creativitatea si ii recompenseaza pe cei mai inovativi. Pornit in ideea Dragon’s Den, provocam echipele sa creeze, liciteze si… fie ca cea mai buna idee sa castige!

BEATSWORKS

#2 BEATSWORKS

Pe ritmuri de samba, facilitatorul principal transforma echipa ta intr-o adevarata formatie de percutie. Alaturi de echipa ta, poate fi si Ed Freitas detinatorul a doua recorduri mondiale, pentru cel mai lung show de percutie si pentru conducerea celei mai mari trupe de percutie. Energia lui Ed este contagioasa!

 

RAT TRAP

#3 RAT TRAP

Mickey nu se lasa asa usor prins. Echipa ta va crea o capcana pentru a il prinde, formata din mai multe bucati, creand efectul de domino. Toata aceasta capcana are dimensiuni uriase si o asezonam cu intrebari witty. Spoiler alert: colaborarea va usura intreg procesul.

 

GO TEAM

#4 GO TEAM – GAME OF SKILLS

Porning de la jocul clasic de Go Team, fiecare echipa este “inarmata” cu o tableta si porneste in aventura de descoperire a locatiei. Insa game of skills nu este doar fun are si o intreaga poveste in spate – de la Indiana Jones, Star Wars sau Games of Thrones.

 

INFLATABLES FUN

#5 INFLATABLES FUN

Te provocam sa sari la distractie! Archery Tag, Eliminator si Foot Darts sunt activitatile din pe care ti le propunem pentru o toamna plina de distractie si energie. Copilul din fiecare se va bucura cu siguranta.

 

CHAIN REACTION LIFESIZE

#6 CHAIN REACTION LIFESIZE

Creativitatea si comunicarea in echipa sunt printre skill-urile imbunatatite pe parcursul activitatii. Echipele trebuie sa creeze o reactie in lant de dimensiuni mari. Energia care se creaza in jurul atelerelor de lucru este de neimaginat.

 

BLOCKBUSTERS

#7 BLOCKBUSTERS

Lumea showbiz-ului este rescrisa de echipa ta. Blockbusters este o activitate ce incorporeaza cultura echipei tale combinand distractia, lucrurl in echipa si video-uri funny. Teme care mai de care, props-uri si multe rasete sunt elemente care vor creste energia echipei tale.

 

Am facut o trecere in revista a celor mai populare activitati de teambuilding pentru toamna aceasta, insa poti sa rasfoiesti si alte activitati din portofoliul nostru, iar daca iti doresti o activitate special creata pentru echipa ta, scrie-ne:[/vc_column_text][mk_button size=”x-large” url=”https://www.universum.ro/contact/” target=”_blank” align=”center”]Contact![/mk_button][/vc_column][/vc_row]