Teambuilding: 8 Simulari de Business - Universum

Social

Limbă:

Teambuilding: 8 Simulari de Business

18 Nov 2015

 

Activitatile de teambuilding de tipul simularilor de business sunt preferate, in primul rand datorita complexitatii lor. Acestea acopera o serie de aspecte importante precum:

  • consolideaza cooperarea si comunicarea intre membrii echipei;
  • demonsteaza impactul adus de performanta
  • imbunatateste abilitatile de rezolvare a problemelor si eficacitatea in luarea deciziilor

Facand parte dintr-o retea globala de teambuilding, avem acces la gama variata de simulari de business. Mai jos este o selectie preferata in 2015:

TALENT SCOUT
[cml_media_alt id='6032']44_TS[/cml_media_alt]
Acest business game care functioneaza pe principiile project managementului sub forma “castiga cat mai multi bani” iti testeaza abilitatile de negociere si te provoaca sa finalizezi propriul proiect in timp ce participi si la proiectele celorlalti colegi.

CREATIVE JUICES
[cml_media_alt id='6033']44_CJ[/cml_media_alt]

O simulare de business ce iti provoaca echipa sa imbine armonios marketingul si comunicarea. In procesul de crearea al smoothie-ului trebuie sa alegi cu grija ingredientele, acelasi lucru se aplica si in companii – este nevoie sa imbini cei mai buni oameni cu ideile cele mai inovative si ofertele cele mai atractive pentru clienti.

BEAN AROUND THE WORLD
[cml_media_alt id='6034']44_BAtW[/cml_media_alt]

O simulare de business delicioasa, ce surprinde esentia economiei de piata, trendurile si dificultatile intampinate incepand cu lantul de aprovizionare si terminand cu clientul final.

OUT OF THE BOX
[cml_media_alt id='6035']44_OotB[/cml_media_alt]

Acest joc de business este o metoda ingenioasa sa generezi idei fresh pentru a combate provocarile aparute in companie. Practic, fiecare echipa are la dispozitie anumite instrumente pentru a crea analize, rezolvari si recomandari provocarilor respective.

RIVER RUNNER
[cml_media_alt id='6036']44_RR[/cml_media_alt]

Un exercitiu de business ce te poarta pe valurile unei curse comerciale. Imbarcheaza-ti echipa intr-o expeditie pe unul dintre cele mai mari rauri din lume.

TRADE WINDS
[cml_media_alt id='6037']44_TW[/cml_media_alt]

O simulare de business pe mare… asa ca ridicati ancora si toate panzele sus catre Trade Winds! Pentru a fi un pirat de succes in Trade Winds, e nevoie de mai mult decat de o sabie sau de o limba ascutita! E nevoie de negocieri istete, gandire creativa si planificare strategica pentru a deveni cel mai bogat echipaj din port.

HEROES OF TROY
[cml_media_alt id='6038']44_HT[/cml_media_alt]

Un joc strategic si amuzant care necesita cooperare intre membrii echipei. Acestea sunt obligate sa gandeasca tactic, sa fie flexibile si sa reuseasca sa-si adapteze strategia situatiilor ce sa schimba.

MAKING THE NEWS
[cml_media_alt id='6039']44_MtN[/cml_media_alt]

Inarmati cu informatii adunate de-a lungul zilei, participantii trebuie sa raspunda unei noi provocari: “Creati prima pagina de stiri a zilei!” O super simulare de business in care echipele sunt instruite cu privire la sectiunile esentiale care trebuie completate pentru a umple prima pagina si se vor ocupa de toate detaliile necesare pentru aceasta: de la scrierea articolului principal, obtinerea pozei pentru o stire senzationala, crearea unei reclame creative, pana la desenarea unei caricaturi.

Deci, business sau echipa? Noi spunem… amandoua!

Pe catalystteambuilding.ro te asteapta peste 100 de concepte de teambuilding >>