VIRTUAL EVENTS – Organizează orice tip de eveniment, online! – Universum

Social

Limbă:

VIRTUAL EVENTS – Organizează orice tip de eveniment, online!

13 mar 2020

Coronavirusul (COVID-19) a determinat autoritățile să ia măsuri care au destabilizat industria evenimentelor și nu numai. Această destabilizare se resimte în viața personală, dar și pe plan profesional, unde ne regrupăm cu toții pentru a căuta cele mai bune soluții.

În contextul măsurilor impuse, UNIVERSUM prezintă VIRTUAL EVENTS, platformă dezvoltată de divizia MyConnector care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

virtual events universum

VIRTUAL EVENTS vine în sprijinul organizatorilor, fiind o soluție potrivită pentru fiecare tip de eveniment, de la expoziții și conferințe ample până la seminare sau workshop-uri cu un număr redus de participanți.

Instrumentul creat de UNIVERSUM reprezintă o platformă online care aduce în același loc toate personajele implicate în desfășurarea unui eveniment: participanți, expozanți, speakeri și organizatori:

  • Participanții se pot înregistra și pot accesa toate detaliile legate de eveniment, pot comunica și interacționa în timp real între ei, cu speakerii în timpul sesiunilor dar și cu expozanții.
  • Companiile expozante la rândul lor își pot prezenta online serviciile și produsele, interacționând cu vizitatorii direct din browser și pot califica fiecare lead după criterii proprii.
  • Speakerii își pot susține toate prezentările online și pot interacționa cu audiența prin poll-uri live și Q&As.
  • Organizatorii pot trimite vizitatorilor comunicări în timp real și pot organiza diverse chestionare.

Prezentarea completă a platformei o poți vedea accesând link-ul urmator -> http://bit.ly/virtual-events-myc

Platforma este gata!

Dacă acest tip de soluție este potrivită pentru nevoile actuale ale companiei tale, așteptăm cu drag mesajul tău pentru a te putea ajuta cât mai repede.

Contactează-ne accesând link-ul următor -> https://www.universum.ro/contact/

Iar în încheiere îți dorim ca în fața tuturor acestor provocări de moment, să îți păstrezi optimismul.