Toy Factory - Universum

Social

Limbă:

Toy Factory

DURATĂ

1.5 – 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Toy Factory

DURATĂ

1.5 – 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, explorarea excelenţei, energizarea unei conferinţe, planificarea de proiect, responsabilitatea social corporatistă, stimularea creativităţii

Echipele se concentrează pe eficiență și creativitate, în timp ce contribuie la un proces, construiesc o echipă și aduc bucurie copiilor defavorizați!

Fiecare grup primeşte o pungă mixtă de piese din lemn, iar participanții sunt provocaţi să combine componente și să producă o gamă de jucării pentru copii.

Planurile tridimensionale ghidează participanții prin proces și asigură o întreagă gamă de modele de jucării. Nu numai că producția de calitate este importantă, dar succesul în fabricarea de jucării se măsoară și în livrarea produselor în timp util.

Odată verificată calitatea, jucăriile sunt apoi decorate creativ, iar la final se descoperă modalităţi inedite şi educaţionale de a folosi jucăriile proaspăt create.

Un final informal şi super distractiv permite fiecărei echipe să urce pe scenă și să-și arate jocul și creațiile.

Jucăriile pot fi donate ulterior unei organizații caritabile pentru copii, școli sau orfelinat la alegere.

Rezultate: Echipele experimentează crearea de linii de producție eficiente și sisteme de control al calității pentru a obține satisfacția clienților într-un mod distractiv și inspirator.

Dinamica echipei intră în joc, deoarece toți indivizii sunt implicați într-un mod productiv pentru succesul grupului și o cauză nobilă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.