Internet & Mobile World – Editia 2018 – Universum

Social

Limbă:

Internet & Mobile World – Editia 2018

19 oct 2018

Internet & mobile world

 

Inteligență Artificială (AI) și Machine Learning, Roboți, Internetul Tuturor Lucrurilor (IoT), Blockchain, Customer Experience, Li-Fi Tech sunt doar câteva din marile teme care au ținut afișul ediției a 7-a Internet & Mobile World 2018.

Expo-conferința a avut loc în 3 și 4 octombrie, la Romexpo, cu scopul de a prezenta principalele soluții digitale, mobile și software pentru creșterea eficienței și a productivității unei afaceri, de la companii mici la companii-gigant.

Pe parcursul a două zile, 9.264 de angajați ai firmelor din România, prezenți în calitate de vizitatori, alături de 136 de speakeri de pe cele 7 scene, 22 de start-up-uri autohtone și 156 de companii partenere cu peste 2700 soluții digitale, au transformat Capitala în principalul hub al businessului digital.

O primă noutate adusă anul acesta de Internet & Mobile World a fost extinderea spațiului alocat evenimentului, datorită mutării în cel mai nou pavilion, cu o suprafață totală de aproximativ 7000 mp, care a adus o creștere cu aproximativ 1500 mp față de edițiile anterioare.

Anul acesta Internet & Mobile World a pus la dispoziție 7 scene cu 130 de conferințe și nu mai puțin de 136 de speakeri, nume sonore din marile companii internaționale cât și din țară, precum Siri Børsum – Google, Alex Casalboni – Amazon Web Services, Ilona Grzywinska – Uber, Tomasz Pieta – Booking.com, Alan Goode – Goode Intelligence, Roger Halbheer și Radu Ștefan – Microsoft.

Juriul programului StarTech Factory, lansat de Internet & Mobile World și Raiffeisen Bank, a decis să ofere premiul de 2.000 de dolari echipei ClarK.

Tinerii, deja laureați ai multor concursuri de start-up din țară și străinătate, au prezentat pe scena principală de la Romexpo produsul care le-a adus faima: ochelarii industriali inteligenți cu tehnologie AR care facilitează și digitalizează munca angajaților din mai multe industrii precum auto, logistică, construcții, petrol și gaze etc.

În cele două zile ale evenimentului am avut ocazia să stăm de vorbă cu oameni pasionați de soluții IT & digitale, oameni care ne-au inspirat și transmis dorința de a face inovația prioritară în dezvoltarea afacerilor noastre.

Mulțumim că ai fost alături de noi la cea de-a 7-a ediție Internet & Mobile World, cea mai amplă expo-conferință de business pentru soluții IT & Digital din Europa de Sud-Est.

Între timp, am pus în vânzare bilete pentru următoarea ediție Internet & Mobile World, care va avea loc la Romexpo, în Pavilionul B1, pe 2-3 octombrie 2019.

Internet & mobile world

Internet & mobile world

Internet & mobile world