Cross-functionalitate – Universum

Social

Limbă:

Team Torque

durată

1 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 40

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Un eveniment de team building infuzat cu creativitate sub forma activității noastre Team Torque. Observați explozia de energie care se desfășoară în sală, în timp ce echipele iau parte la o serie de sarcini de agilitate mentală, câștigând puncte pentru achiziționarea elementelor obligatorii necesare pentru a construi cu succes întregul model de mașină înainte de finalul pistei. Echipele încep cu schițele de bază pentru mașina lor și în curând își construiesc propriul fler creativ și inovator pentru design. Fiecare echipă trebuie să lucreze îndeaproape împreună pentru a proiecta și produce bannere, steaguri și materiale de marketing pentru a-și susține echipa la cursă!

În adevăratul stil al zilei de cursă, echipele își aliniază mașinile complet construite la linia de start și așteaptă cu anticipare ca steagul în carouri să cadă. Un bâzâit în aer și echipele pregătite, steagul va cădea, iar mecanicul echipei va pompa cu entuziasm aer în rachetă, permițând mașinii lor să iasă de pe grilă cu o viteză entuziasmantă. Echipa câștigătoare este determinată de mașina care merge mai departe pe pistă!

Rezultatele învăţării

Team Torque se concentrează pe rezolvarea problemelor, comunicarea interfuncțională și abilitățile de management de proiect, oferind în același timp o experiență distractivă, competitivă și antrenantă pentru cei implicați. Construirea modelelor lor de curse într-un interval de timp rezonabil cu resurse limitate înseamnă că echipele vor trebui să rămână motivate și să-și gestioneze eficient sarcinile echipei dacă doresc să ajungă la finalul cursei!

Rezultatele Responsabilitatii Sociale Corporative

Team Torque poate fi potrivită perfectă pentru evenimentul dvs. CSR. Organizațiile includ adesea această activitate în evenimentele planificate atunci când caută să strângă fonduri pentru școli, spitale sau organizații caritabile alese. Înainte de eveniment, organizațiile pot căuta sponsorizări pentru echipele lor de curse și mașini model, câștigurile fiind destinate organizației caritabile alese. În plus, au existat diverse alte ocazii în care echipele vor plasa pariuri pe mașinile despre care cred că vor câștiga finala, iar câștigătorii își vor dona câștigurile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Dragon Squad

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În China, dragonii sunt un simbol al norocului, având mare putere, înțelepciune, fertilitate și demnitate. Dansul dragonului sau pinyin: wǔ long este interpretat de o echipă care, prin cooperare și armonie, manipulează un dragon lung, flexibil, colorat, mimând mișcările ondulate ale acestui spirit mitic al râului.

În Dragon Squad, echipele proiectează și construiesc un dragon chinezesc. Apoi, echipată cu instrumente muzicale, fiecare echipă coregrafiază o partitură muzicală și își repetă propria rutină de Dansul Dragonului. Apoi, cu dragonul lor cu design unic, ei cooperează în armonie pentru a pune un dans demn și coordonat. Punctele sunt acordate echipelor pentru creativitate, performanță și lucru în echipă.

Rezultate

În Dragon Squad, echipele trebuie să folosească creativitatea, ingeniozitatea și abilitățile de management de proiect pentru a proiecta și construi un dragon. Echipele evaluează sarcina în mână, apoi formează unități de specialitate care să lucreze în paralel înainte de a reuni toate elementele.

Succesul fazei de construcție necesită o cooperare interfuncțională și o comunicare activă pentru a se asigura că toate părțile sunt împreună conform planului. Coregrafia muzicii și a dansului se bazează pe gândire creativă și colaborare. Reunirea tuturor în repetiții și performanța finală necesită abilități excepționale de conducere și lucru în echipă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Making the News

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Creativitate, Colaborare, Cooperare Cross-Funcțională, Strategie, Distracție, Asumarea rolurilor, Managementul timpului și al resurselor

Înarmați cu informații strânse pe parcursul întregii zile, participanții se confruntă cu o nouă provocare: „Creați știrile zilei de pe prima pagină!”​

Echipele sunt informate cu privire la secțiunile esențiale care trebuie completate pentru a umple prima pagină. Totul de la scrierea articolului principal, obținerea fotografia de primă, proiectarea un reclamă atrăgătoare, până la desenul un desen animat satiric.​

Înainte de a-i dezlănțui pe noii recruți în lumea tăioasă a mass-media, editorul-șef îi pregătește cu o serie de încălziri și instrumente pentru a-i menține calmi sub presiune.

Reporterii trec prin știri de ultimă oră, se întâlnesc cu informatori și primesc cele mai de actualitate informații.​

Astrologii privesc spre viitor și scriu prognoze.​ Jurnaliștii sportivi vor prezenta raportul de la cele mai recente partide.​

Anticiparea crește, în timp ce ei așteaptă tipărirea capodoperelor lor.​

Lucrările sunt tipărite și afișate în zone cu trafic mare, astfel încât toți să poată vedea realizările și eforturile celuilalt.​

Premiile pot fi acordate pentru diferite categorii, de exemplu: Cel mai bun desen animat, cea mai bună lucrare generală, cea mai bună poveste principală.​

Rezultate:

 

-> Conștientizarea mărcii

-> Cooperare interfuncțională

-> Planificarea proiectelor

-> Stimularea creativității

-> Comunicare strategică

-> Vizualizarea Viitorului

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Go Team este un concept special dezvoltat pentru echipele care lucrează remote. Fiecare membru al echipei este invitat la activitate cu un cod QR și instrucțiuni clare despre modalitatea de instalare a acestei aplicații. În timpul activității, o să îndepliniți provocări distractive în echipă, inclusiv chestionare, provocări video și foto într-un interval de timp specific, unele dintre acestea folosind articole simple de uz casnic. Desigur, sarcinile pot fi complet personalizate. Puteți alege să desfășurați o activitate scurtă și distractivă sau să includeți activități care vor obține rezultate mai profunde ale învățării. Echipa este conectată prin aplicația de conferințe aleasă de voi sau prin aplicația Go Team în sine. Facilitatorii noștri experți vor fi alături de voi pentru a ghida grupul pe parcursul activității și pentru a coordona o sesiune de debrief la încheierea jocului. Puterea Go Remote este data de flexibilitatea sa. Sarcinile pot fi concepute în mod explicit pentru a se potrivi cu rezultatele dorite. De asemenea, puteți proiecta modul în care echipele lucrează și se conectează. Indivizii pot lucra pe cont propriu și se pot reuni la sfârșitul activității pentru a discuta despre experiența lor. Ei pot lucra într-o echipă, colaborând și trimițând mesaje prin intermediul aplicației, împotriva altor echipe, în timp ce urmăresc progresul lor față de rivali în timp real.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Break Out Bingo

DURATĂ

20 minute - 1 oră

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

ACTIVITY TYPE

Indoor/Online

Ideal pentru

sudarea echipei, motivare, dinamica echipei, starea de bine, networking, energie & concentrare

Break Out Bingo este o activitate în care participanţii interacționează și se cunosc mai bine, pentru a completa o fișă de Bingo personalizată. 

Moderatorul împarte grupul în echipe mai mici în prima rundă, în care fiecare dintre ei pune câte o întrebare din cartonașul de Bingo. Aceste întrebări scot la iveală fapte amuzante, realizări profesionale sau distincții personale interesante, de exemplu: „Cine din grup a apărut la televizor?”

Răspunsurile sunt introduse în aplicația interactivă. Orice jucător poate participa la orice întrebare, într-o atmosferă competitivă, dar incluzivă. După doar trei minute, aceștia intră într-un nou grup de breakout și procesul este luat de la capăt.

După cea de-a doua rundă, toată lumea se reunește pentru a fi complet energizată și dornică să împărtășească cele mai recente descoperiri. În următoarele runde, se conectează din nou, în grupuri diferite, și sunt pe cale să strige BINGO!

Rezultate: Începutul reuniunilor online poate fi adesea ciudat, mai ales atunci când nu toți participanții sunt familiarizați. Un energizer de acest fel, susținut de un facilitator experimentat, poate ajuta publicul să se simtă în largul său și să fie mai deschis pentru a se exprima cu privire la subiectele importante care urmează.

Break Out Bingo este o sesiune distractivă de team building, care cu siguranță va conecta grupul încă de la început. Relațiile sunt esențiale în toate organizațiile, iar o forță de muncă productivă și foarte bine conectată este un atu incredibil pentru orice organizație. Break Out Bingo încurajează oamenii să se cunoască la nivel personal, chiar și atunci când lucrează din locații diferite. Recunoașterea punctelor comune, îmbunătățirea abilităților de comunicare și explorarea modalităților de a se distra “digital” este esențială pentru a motiva echipele la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Ideal for

cross-functional cooperation, energising a conference, fun & motivating, team spirit, future visualization

In the Picture oferă un mod dinamic de a prezenta logoul sau mesajul companiei.

Cu toții știm că oamenii reprezintă brandul în toate activitățile unei companii și că ei reprezintă bunul cel mai de preț al acesteia. Modul unic în care lucrează și interacționează fiecare membru al echipei contribuie la ceea ce este o companie și la modul în care este privită din afară.

Această activitate poate deveni punctul culminant al unui eveniment,, celebrând domeniile și activitățile de excelență ale companiei și contribuția fiecărui membru al echipei la realizările acesteia.

La începutul evenimentului, fiecare participant va fi fotografiat, apoi pozele vor fi procesate și aranjate într-un montaj spectaculos care va fi proiectat la sfârșiti.

Participanții își vor vedea pozele afișate pe o coloană sonoră plină de impact. Mai întâi, vor vedea o secvență dinamică cu pozele, apoi un montaj cu patru poze, urmat de unul cu șaisprezece, apoi de unul cu șaizeci și patru de fotografii. La final, camera se va îndepărta de cadru până când toate imaginile vor crea: logoul companiei, mesajul conferinței sau tema principală a evenimentului.

In the Picture este aliatul oricarui eveniment unde se pune accent pe valorile şi istoricul companiei. Momentul când pozele sunt montate şi puse cap la cap va aduce un impact pozitiv întregii echipe.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Participanții se alătură jocului printr-un instrument de videoconferință, iar în același timp trebuie să se conecteze la site-ul Global Innovation Game. Site-ul oferă fiecărui jucător o mână de cărți de joc interactive, acestea fiind distribuite într-un mod egal: ObjectTech & Data. Participanții aleg câte un card din fiecare culoare și creează fie un obiect inteligent, un serviciu sau un instrument. Ulterior, în grupuri de lucru, echipele fac brainstorming și împărtășesc concepte, hotărând în cele din urmă ideea finală pe care o vor prezenta. Ei colaborează pentru a crea o prezentare persuasivă și apoi o prezintă celorlalte echipe. Jocul de inovare globală încurajează gândirea creativă pentru echipele aflate la distanță. Importanța comunicării clare și a ascultării active este întărită pe măsură ce participanții sunt provocați să vadă cât de deschiși și inovatori sunt. Alegerea și dezvoltarea unui pitch se bazează pe luarea deciziilor în colaborare și pe dinamica echipei. Jocul Global Innovation poate fi personalizat în funcție de conținutul dorit.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI Home Office

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

cooperare cross-funcţională, distracţie & motivare, abilităţi de negociere, planificare de proiect, management de risc, stimularea creativităţii, comunicare strategică, dinamica echipei

Ești pregătit să-ți pui la încercare abilitățile de detectiv? Echipa va fi transportată remote în lumea rezolvării crimelor, de către CSI Home Office.

În cadrul acestei experiențe captivante, participanții vor aprofunda un caz intrigant. Pregătește-te să rezolvi enigma din biroul tău de acasă!

 

Prin intermediul unui portal online captivant, CSI Home Office aduce fiorul muncii de detectiv la îndemâna dumneavoastră. Echipele vor avea la dispoziție mai multe dovezi, cum ar fi articole de ziar, videoclipuri și alte indicii. Cu fiecare indiciu, ei vor determina motivele potențiale, vor conecta dovezile și vor obține informații pentru a fi pregătiţi de următoarea fază a investigației.

 

Activitatea este concepută pentru a testa abilitățile analitice și de colaborare ale echipei. În termen de aproximativ 90 de minute, echipele vor examina cu atenție dovezile și vor prezenta formularul de investigație în detaliu. Motivele posibile ale fiecărui suspect și adevărata identitate a făptașului trebuie să fie incluse în notițele pe care le prezintă.

Rezultate: CSI Home Office este mai mult decât un simplu joc; este un puternic instrument educațional.

Această activitate imersivă îi ajută pe participanți să dezvolte abilități și competențe esențiale, prin simularea unui scenariu din lumea reală. Jocul interactiv și abundența de informații necesită ca echipele să dezvolte o strategie coerentă, fiecare membru al echipei având roluri și responsabilități specifice, în evaluarea și asimilarea probelor. Pe măsură ce echipele analizează cazul, trag concluzii semnificative și descoperă adevărul, colaborarea este esențială.

 

Prin încorporarea elementelor de gamificare în CSI Home Office, participanții sunt stimulați să se implice și să lucreze împreună. Mecanismele de joc, sistemele de stimulare, structurile de reguli și de feedback favorizează gândirea critică, rezolvarea problemelor, luarea deciziilor în colaborare și măsurarea exactă a succesului echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Swipe Face este un concept rapid, distractiv și ingenious. Îndrumați de gazda noastră prietenoasă, jucătorii sunt provocați să trimită selfie-uri, în diferite ipostaze, cum ar fi „Tiger Roar” sau „Balloon Face”. Având doar 30 de secunde pentru a crea fiecare fotografie, ritmul este alert, iar la sfârșitul fiecărei runde, toată lumea își înregistrează un punctaj folosind o tehnică „Tinder Swiping”. În cele din urmă, este dezvăluit cel mai bun participant. Menținerea unei atmosfere incluzive este esențială pentru productivitatea întâlnirilor online. „Energizatorii virtuali, cum ar fi Swipe Face, ajută la stabilirea unei culturi de susținere în care toți participanții se simt confortabil în exprimarea ideilor și opiniilor. Swipe Face „sparge gheața” și elimină tăcerea incomodă atribuită adesea începutului întâlnirilor la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

“Peak Performance” online este o activitate de TeamBuilding la distanță, în care echipele își conduc ghizii pe Muntele Everest până la vârf și se întorc în siguranță în tabăra de bază, într-o expediție de 20 de zile. Participanții se alătură activității prin video conferință și lucrează în echipe, în breakout rooms. Fiecare membru al echipei este responsabil pentru un rol specific și cunoștințele aferente. Ei decid cum se vor mișca în fiecare zi și vor introduce alegerea în tableta de joc. Există multe variabile de luat în considerare, inclusiv schimbarea condițiilor meteorologice și terenul. Echipele trebuie să ia decizii colaborative, bazate pe elemente precum necesarul de oxigen, aclimatizarea, ridicarea corturilor și altele asemenea. În cele din urmă, echipa cu cele mai multe puncte la sfârșitul jocului, este câștigătoare. “Peak Performance” este un instrument de învățare experiențială, captivant și emoțional, care a fost conceput pentru a schimba înțelegerea oamenilor despre și atitudinea față de lucratul la distanță, precum și dezvoltarea de soft skills pentru a lucra împreună chiar și remote. Participanții învață cum să lucreze de la distanță ca echipă prin utilizarea unei teme interesante și a legăturilor relevante pentru mediul lor de afaceri. După experiență, participanții folosesc observația reflexivă pentru a identifica ce s-a întâmplat în timpul exercițiului, ce decizii au luat și care sunt consecințele acestor decizii. Participanții pot face schimbări comportamentale eficiente prin înțelegerea și acceptarea implicațiilor alegerilor lor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.