Twelve Teams of Christmas - Universum

Social

Limbă:

Twelve Teams of Christmas

durată

1-2 ore

nr. de participanți

24+

tipul de activitate

Indoor & Outdoor

Ideal pentru

Negociere, spirit de competiție, inteligență, colaborare, profit, strategie, muncă în echipă

Fiecare echipă joacă rolul spiridușilor, micuții ajutoare ai lui Moș Crăciun, care au sarcina de a pregăti cadourile și decorațiunile în perioada premergătoare Crăciunului. Scopul lor este de a acumula bunuri prin construirea de relații cu alte grupuri de elfi, folosindu-și în același timp viclenia pentru a aduna informații vitale.

Jocul se desfășoară pe parcursul a 4 zile de joc, fiecare zi începe cu grupurile de spiriduși care fac comerț și se încheie cu întoarcerea lor în Laponia, pentru a fi recompensați de Moș Crăciun. Pe măsură ce jocul avansează, grupurile de spiriduși dezvoltă relații cu alte grupuri de spiriduși și împărtășesc cunoștințele dobândite.

Rezultate: O activitate rapidă și inteligentă în care echipele negociază și tranzacționează pentru a-și maximiza profiturile. Deși acesta este un exercițiu competitiv, cele mai de succes echipe sunt cele care colaborează cu alții pentru a obține rezultate avantajoase pentru ambele părți, concentrându-se în același timp asupra propriilor rezultate finale.

În timpul unui proces de revizuire, strategiile câștigătoare sunt împărtășite și învățămintele pertinente sunt aplicate la locul de muncă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.