Beat the Box – Universum

Social

Limbă:

Beat the Box

DURATĂ

1.5 – 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Cooperare cross-funcțională, Energizarea unei conferințe, Explorarea excelenței, Distracție & Motivare, Networking, Dinamica echipei, Unitatea echipei

Echipele învață să lucreze în mod eficient și eficace, în timp limitat. Totul începe cu un mesaj video misterios, în care o voce înfricoșătoare provoacă echipele la un joc.

Fiecare echipă are la dispoziție doar o perioadă de timp prestabilită pentru a descifra un cod special, care oprește numărătoarea inversă. Pentru a câștiga jocul, codul trebuie să fie introdus într-o încuietoare electronică, bazată pe o combinație specifică, înainte ca cronometrul să ajungă la zero.
Deși, în aparență, activitatea pare a avea un caracter competitiv, cheia acestui joc este munca în echipă și participanţii își dau seama curând că trebuie să se unească pentru a reuși!

Pe măsură ce urmează indiciile, echipele deschid cutia nr. 1. Apoi, continuând împreună seria de misiuni, deschid şi cutiile 2, 3, 4.
Ultimul indiciu dezvăluie cheia pentru a opri numărătoarea inversă și a termina jocul. Cine va reuși să îl descopere şi cum?

Rezultate: Echipele de succes își combină diferitele abilități individuale, dezvoltând soluții creative pentru a finaliza fiecare dintre provocările misterioase.

Participanții învață să lucreze în mod eficient și eficace, în limita timpului avut la dispoziție.

Beat The Box este un exercițiu de echipă cu adevărat colaborativ, echipele trebuie să coopereze, unindu-și talentele pentru a descoperi codul corect.

Varianta festivă: Moș Crăciun a fost răpit!

Poate echipa ta să-l salveze pe cel mai faimos ambasador al bunăvoinței și să salveze sezonul festiv?

Beat the Box “Rescue Santa” aduce un strop de magie la petrecerea / întâlnirea / evenimentul tău de Crăciun.

 

Jocul începe cu un videoclip distractiv și festiv, care arată ce s-a întâmplat și oferă primele indicii despre cum ar trebui să înceapă echipele să rezolve misterul, urmând ulterior să găsească rezolvările împreună, trecând printr-o serie de puzzle-uri și jocuri creative.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.