Integrity - Universum

Social

Limbă:

Integrity

duarată

1.5-2 ore

nr. de paticipanți

10+

tipul de activitate

Indooor & Outdoor

Idel pentru

Strategie, comunicare, colaborare, leadership, personalitate, luare de decizii, muncă în echipă

Lucrând cu perseverență într-un termen limită de 100 de minute, echipe de 5-8 persoane își pun în joc inteligența într-un circuit de sarcini tridimensionale înșelătoare. Având la dispoziție doar 20 de minute pentru a rezolva fiecare sarcină, comunicarea, conducerea și munca în echipă sunt testate la maximum. Spre deosebire de exercițiile obișnuite de rezolvare a problemelor „obișnuite”, Integrity deschide un nou drum prin introducerea unei noi dinamici de joc revoluționare, în care atât echipa, cât și „arbitrul” sunt notați în funcție de performanța lor!

La începutul fiecărei sarcini, un arbitru voluntar se retrage din echipa de ieșire pentru a monitoriza echipa de intrare. După ce timpul s-a scurs, arbitrul notează echipa în funcție de șapte criterii de performanță, iar arbitrul este apoi notat de echipă. Fiecare echipă deține, de asemenea, cinci „pietre de integritate” pe care le poate acorda arbitrilor la discreția lor. După o rotație halucinantă de cinci enigme fizice, echipele își declară punctajul total obținut cu greu plus „Pietrele de integritate”, iar câștigătorii sunt desemnați.

Rezultate: Explorați valorile și simțul „ceea ce este corect” în această secvență de provocări inteligentă, solicitantă și bine gândită. Integrity oferă o platformă captivantă în care participanții analizează comunicarea, leadershipul, dezvoltă echipe agile și evidențiază trăsăturile individuale de personalitate.

Echilibrează gândirea echipei tale în 100 de minute. Mesajul subtil de afaceri subiacent, dezvăluit treptat pe parcursul jocului, îi încurajează pe participanți să privească lumea din perspectiva colegilor, clienților și furnizorilor lor.

Integritatea oferă un context sigur în care să se orienteze comportamentul adecvat, să se examineze cultura companiei, să se creeze discuții pro-active și să se determine decizii coezive în echipă. Ca o calitate personală de corectitudine, integritatea este o valoare la care aspirăm cu toții. A avea integritate înseamnă a face ceea ce trebuie într-un mod fiabil și este o valoare esențială pe care trebuie să o îmbrățișeze toate companiile orientate spre viitor și care gândesc în perspectivă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.