min. 30 – Universum

Social

Limbă:

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Body Rap

DURATĂ

10-30 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 30

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, colaborare, motivare, stare de bine, implicare, atenţie deplină

Body Rap începe cu o încălzire energizantă, în care participanții sunt ghidați prin exerciții de body sound.

Odată revigorați, participanții își pun mănuşile, încep să bată din picioare, să prindă ritmul și să cânte în sinergie, pentru a crea un spectacol muzical colorat şi amuzant.

Întregul moment, atât auditiv, cât și vizual, îi va face pe toți să râdă în hohote.

Rapid, excentric și incredibil de eficient, Body Rap este o metodă splendidă de a energiza un eveniment, garantat că va înveseli și cel mai dificil public.

Este o activitate ce va da viață și vigoare prin puterea umorului, a ritmului și a experienței împărtășite, pentru a energiza și unifica echipele, cu rezultate pozitive și memorabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

E-Choir

DURATĂ

30-45 minute

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

comunicare, sudarea echipei, starea de bine, excelenţă, curaj, motivare

E-Choir nu cunoaște limite, poate participa o echipă mică, întregul departament sau întreaga companie!

 

Funcționând pe Zoom (sau pe o altă platformă de conferințe), nu este nevoie de niciun alt echipament suplimentar, în afară de un laptop și un telefon mobil.

Această experiență muzicală este construită inteligent, pentru a ocoli problemele legate de latența online și de performanța muzicală.

 

Participanții stau pe „mute” în timpul antrenamentului și își înregistrează prestația finală individuală pe telefon, dictafon sau WhatsApp. Acest lucru creează, de asemenea, o atmosferă incluzivă, ajutându-i pe cei care nu se simt confortabil să cânte, să se simtă relaxați.

Momentul de celebrare vine după eveniment, când participanților li se trimite o versiune finală a piesei, cu toate vocile lor mixate cu grijă de un producător profesionist. Această ieșire poate fi, de asemenea, editată cu imaginile de zoom pentru a crea o amintire comună, preţioasă, de durată.

Rezultate: Beneficiile acestei activităţi sunt concentrate pe legătura strâns creată între participanţi într-un context digital. 

E-choir prezintă o nouă activitate de teambuilding pentru “noua normă”. Exercițiul îi provoacă pe participanții aflați la distanță să depășească limitele percepute și să sărbătorească realizările comune.

Facilitat de un antrenor profesionist, într-un context informal, chiar și cei mai rezervați din echipă sunt surprinși de ceea ce realizează într-un interval atât de scurt de timp.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Knowing Me, Knowing You

DURATĂ

30 minute - 1 ora

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

energizarea unei conferinţe, distracţie & motivare, dinamica echipei, spiritul de echipă

Ce este această activitate de team building?

O activitate care va sparge gheața și va accelera crearea de conexiuni, printr-o cunoaștere mai bună a colegilor. Relațiile contează, iar o forță de muncă foarte bine conectată este un atu valoros pentru orice organizație.

Knowing Me Knowing You ajută la crearea unui teren comun între indivizi, iar calea schimbului de informații și a celor mai bune practici va aduce, în mod inevitabil, îmbunătățiri în rezultatele finale.
Participanţii au sarcina de a aduna cât mai multe puncte comune, profesionale și personale, cu ceilalți jucători, pentru a câștiga puncte pentru echipa lor.

La perioade stabilite, participanții se întorc la echipele lor pentru a-și contabiliza scorurile și a primi detalii despre următorul obiectiv. Ei vor continua să comunice până la fluierul final, când se numără punctele și se declară echipele câștigătoare!

Rezultate: Knowing Me Knowing You este activitatea care sparge gheața în cadrul oricărui tip de eveniment. Prin acest exerciţiu, se consolidează legături între participanţi, crește spiritul de echipă şi participantii se bucură de diversitate și informații noi despre colegii lor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.