Impact - Universum

Social

Limbă:

Impact

durată

1-2 ore

nr. de participanți

3+

tipul activității

Indoor/Outdoor

Impact

durată

1-2 ore

nr. de participanți

3+

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Sustenabilitate, dezvoltare durabliă, muncă în echipă, strategie, comunicare

Impact este o activitate de tembuilding care se bazeaza pe dezvoltarea durabilă. Este un joc de echipă extrem de captivant, conceput pentru a obține o înțelegere a proiectului pentru a obține un viitor mai bun.
La început, participanții sunt informați despre Obiectivele de dezvoltare Durabilă (ODD) și apoi primesc o tabletă pentru a începe să aibă un impact real. Echipele trebuie să treacă mai multe niveluri pe măsură ce finalizează o serie de provocări, fiecare dintre ele fiind legată de ODD (Fără sărăcie, Foamete zero, Acțiune climatică etc.). Există sarcini mentale, fizice și active și mai multe niveluri de dificultate. Aplicația ghidează echipele prin task-uri pe măsură ce acestea își depun încercările de a câștiga puncte și de a urca în clasament, totul în timp ce devin conștiente de ODD și pot ajuta la crearea unui viitor mai sustenabil și durabil.

Rezultate: Membrii echipei lucrează împreună pentru a înțelege jocul și pentru a dezvolta o strategie de echipă. Ei învață că gândirea inovatoare și abilitățile de comunicare eficientă îi vor ajuta să progreseze în clasament. Abilitățile de ascultare și luarea de cuvânt pentru a împărtăși idei îi vor ajuta să finalizeze cu succes provocările. Încrederea începe să se construiască pe măsură ce echipele învață să aprecieze diversitatea punctelor forte ale celorlalți și să lucreze pentru un obiectiv comun mai mare: să facă lumea un loc mai bun.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.