Leadership – Universum

Social

Limbă:

Quickfire Soccer Online

durată

30 min - 1.5 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Matricea jocului Quickfire Soccer Online încurajează în mod inteligent angajamentul de la distanță prin responsabilitatea căpitanului fiind transmisă de la un jucător la altul între meciuri. Inclusivitatea este în centrul acestui joc; deși este tematică de fotbal, amestecul eclectic de provocări este conceput pentru a atrage toate personalitățile. Echipele se confruntă în timpul a cinci „meciuri” cu șapte „sarcini” diferite pe meci, toate administrate prin aplicația noastră rapidă ușor de utilizat. Sarcinile variază de la întrebări rapide de tip test cu variante multiple, ședințe foto în colaborare și performanțe video creative. Jucătorii trebuie să rămână agili, să își ia în considerare strategia cu înțelepciune, să câștige puncte și să ajungă în vârful ligii înainte de fluierul final!

Rezultate
Quickfire Soccer Online înseamnă să te distrezi, să ne cunoaștem și să creăm momente de „legare” care adesea lipsesc în spațiul de lucru virtual. O temă familiară și „accesibilitatea” provocărilor distractive se combină pentru a accelera conexiunea la distanță și pentru a deschide calea pentru întâlniri online mai productive. Acceptarea responsabilității comune de a juca „căpitanul echipei” permite jucătorilor să exerseze abilitățile de conducere de la distanță într-un context sigur. De asemenea, Quickfire Soccer Online încurajează echipele să-și gestioneze propriul talent la cel mai bun avantaj în timpul disponibil, oferind un vehicul distractiv pentru a explora productivitatea și metodologia agilă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Quickfire Olympics Online

durată

1 - 2 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

În Quickfire Olympics Online, echipele încep prin a nominaliza un lider de echipă pentru prima rundă. Există un amestec de provocări mentale și creative, cu alegere multiplă și foto cu trei niveluri de dificultate, fiecare oferind o recompensă diferită. La încheierea unei runde, ștafeta liderului echipei este apoi transmisă unui alt jucător care va debloca și va conduce runda următoare. Fiecare jucător de echipă va lua o rânduială în conducerea echipei sale. Echipele pot câștiga puncte bonus fiind creative în provocările fotografice. Echipa câștigătoare este cea care are cele mai multe puncte la sfârșitul jocului, nu echipa care finalizează prima, așa că este necesară o strategie atentă pentru a finaliza cu exactitate cât mai multe provocări într-un interval de timp dat este cheia câștigării!

Rezultate

Quickfire Olympics Online este o modalitate excelentă de a învăța cum să lucrezi împreună ca o echipă într-o experiență gamificată distractivă și captivantă. Întrucât fiecare jucător trebuie să ia o tură ca căpitan de echipă, Quickfire Olympics este o modalitate excelentă de a ascuți abilitățile de conducere. Gândirea creativă, ascultarea ideilor celorlalți și „a încerca” vor permite echipelor să abordeze unele dintre cele mai provocatoare și pline de satisfacții sarcini. Pe parcursul jocului, echipele care lucrează împreună vor construi încredere în abilitățile lor colective. În adevăratul spirit al sportivității, echipa care comunică clar și încurajează participarea maximă a tuturor membrilor echipei va avea cu siguranță un loc pe podiumul virtual pe trei niveluri al câștigătorului.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Game of Skills

durată

2.5 - 3 ore

nr. participanți

Minimum 8

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

Luați-vă echipa într-o provocare creativă unică, bazată pe misiuni și descoperiți-vă împreună abilitățile ascunse!​

Provocarea Game of Skills va fi dezvoltată și personalizată pe platforma Go Team, un concept unic conceput pentru experiență folosind tehnologie avansată pentru a vă oferi o experiență modernă și diferită.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și atrag participanților simțul de observație, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Această aventură va avea 4 zone mari pe hartă, pline de misiuni. În fiecare zonă, participanții vor găsi recuzită specială care îi va ajuta să câștige provocările și să adune puncte. Zonele sunt:

Zona 1 – Provocarea Indiana Jones

Zona 2 – Aventura Star Wars

Zona 3 – Quest cu Supereroi ​

Zona 4 – Jocul Tronurilor

Echipele au o serie de pini predefiniti pe harta lor. Fiecare pin reprezintă o provocare și pentru a-l activa, echipele trebuie să ajungă la anumite coordonate.​

Odată activate, provocările apar sub formă de întrebări sau indicii și fac apel la simțul de observație al participanților, cunoștințele generale și inteligența generală, provocându-i să descopere împrejurimile lor, dincolo de ceea ce este la vedere.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Discovery Challenge

durată

1-8 ore

nr. participanți

Minimum 10

tipul activității

Outdoor

Ideal pentru

În cadrul The Discovery Challenge, echipele se rotesc în jurul unei serii de puncte de drum ghidate de aplicația Go Team.

La fiecare destinație, există o provocare sau un puzzle de rezolvat care se bazează pe istoria, cultura și reperele orașului. Cu fiecare provocare finalizată, aplicația Go Team dezvăluie locația următoarei provocări. Cu unele provocări, ei vor fi lăsați în voia lor – în altele vor întâlni personaje care îi vor ajuta sau îi vor transmite informații vitale.

La finalizarea ultimei provocări, echipele vor avea toate informațiile de care au nevoie pentru a folosi „roata de căutare” pentru a dezvălui locația destinației finale unde sunt comparate scorurile și aventurile.

Rezultate:
The Discovery Challenge generează un spirit puternic de lucru în echipă, competiție și distracție. Îi va scoate în evidență Indiana Jones în fiecare membru al echipei tale, făcându-i să lucreze cu alții în moduri neconvenționale și lăsându-le cu o amintire unică a unei experiențe comune uimitoare. Discovery Challenges împinge gândirea creativă și rezolvarea problemelor. Mesajele de conferință sau de produs pot fi integrate cu ușurință în provocările în sine, pentru ca echipa dvs. să învețe în timp ce aveți o experiență distractivă împărtășită împreună.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Phoenix Project

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

The Phoenix Project este un eveniment hibrid care permite participanților la locație să colaboreze cu colegii din birouri îndepărtate sau acasă.

Echipele lucrează pentru a găsi și debloca puncte de control, permițându-le să recupereze 12 pene de aur și să dezvăluie locația cuibului Phoenix.

Participanții din locație preiau rolul „Vânătorilor” pe stradă, ghidați de o aplicație GPS. Participanții care se întorc la bază sau care lucrează de acasă sunt „Adunătorii” care trec prin provocările punctelor de control de pe ecran. Succesele dezvăluie indicii, eșecurile pot necesita investiții suplimentare de resurse.

Doar lucrând împreună, echipa își poate finaliza călătoria și câștiga puncte. Echipele agile care se pot adapta rapid la diferite situații și comunică, în ciuda situației sau rolului, vor fi cu siguranță echipa câștigătoare!

Rezultate:
The Pheonix Project este o activitate de team building distractivă și antrenantă. Pentru a avea succes, membrii echipei trebuie să dezvolte o strategie de colaborare agilă care să folosească cel mai bine structura fizică și virtuală a echipei lor. Dinamica echipei și înțelegerea rolurilor sunt necesare pentru a colecta și a partaja informații în mod eficient. Timpul este limitat. Determinarea modului de maximizare a punctelor fără a rata recuperarea tuturor penelor de aur necesită o comunicare clară și o colaborare. Phoneix Project este programul ideal pentru a reconecta angajații care lucrează într-un loc de muncă cu mai multe situații.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape The Maze-Outdoor

Durată

1 - 3 ore

Nr. Participanți

Minimum 8

Tipul Activității

Outdoor

Ideal pentru

Escape the Maze vă invită să navigați printr-un traseu de aventură din lumea reală pentru a scăpa dintr-un labirint al lumii virtuale pe o aplicație bazată pe tabletă. Înarmat cu un pachet plin de gadget-uri și gadgeturi, trebuie să descifrezi coduri secrete și să completezi provocări pentru a trece de punctele de control virtuale și a avansa în joc. Fiecare secțiune de joc este concepută pentru a provoca participanții dinamica echipei și capacitatea de a comunica. Acest joc de team building în aer liber cere echipelor să alerge în jurul terenului din lumea reală în căutarea punctelor de control și a provocărilor declanșate prin GPS în care în cele din urmă găsesc ieșirea și Escape the Maze.

Echipele trebuie să-și aleagă răspunsurile cu atenție, deoarece unele puncte de control pot deschide scurtături alternative secrete norocoase, dar și diversiuni dezastruoase pentru cei mai puțin norocoși. Fiecare acțiune are o reacție, așa că echipele trebuie să calce cu atenție, dar rapid.

Rezultate

Escape the Maze este un joc de team building rapid și extrem de interactiv de rezolvare a problemelor. Participanții trebuie să lucreze împreună, deoarece li se cere să ia decizii sub presiune. Încrederea, conducerea și a fi deschis la minte sunt esențiale. Ca exercițiu competitiv, Escape the Maze demonstrează că comunicarea, gestionarea timpului și responsabilitatea sunt cheia. Dacă sunteți în căutarea unui exercițiu de colaborare, echipele pot aborda provocările declanșate de GPS în același timp, împărtășind cunoștințe și învățând din succesele și eșecurile lor. Funcția de mesagerie în aplicație le permite să facă acest lucru. Indiferent dacă este competitiv sau colaborativ, cel mai mare rezultat al învățării este că echipele trebuie să lucreze împreună la final pentru a se salva.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

The Curio Show

durată

1-2 ore

nr. participanți

Minimum 12

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

The Curio Show este un joc intrigant de raționament deductiv, câteva ghicitori și cacealma, la fel ca Antiques Roadshow. Evitând lumea mondenă a farfuriilor, a vazelor și a mobilierului, jocul prezintă o colecție diversă de obiecte-curiozități așezate pe un soclu înalt, variind de la intrigant la de-a dreptul bizar.

În The Curio Show, echipele răsfoiesc curiozitățile. Întrebările simple vor provoca dezbateri aprinse cu privire la vârsta, valoarea și utilizarea prevăzută a fiecărui articol. Apoi, echipele oferă pe rând trei descrieri ale unei antichități, dintre care doar una este corectă. Celelalte echipe ghicesc care descriere este cea corectă. Adevărul este dezvăluit și câștigătorii au acordat premii!

Rezultate:
Jocul de cuvinte creativ și solicitările inteligente din cadrul The Curio Show atrag în mod liniștit, dar sigur, pe toată lumea, rezultând într-o seară relaxată de divertisment. Este instrumentul ideal de networking care stimulează inteligent discuțiile, spiritul și povestirea pentru a crea o atmosferă sociabilă și pozitivă.

The Curio Show concentrează mintea deoarece încurajează interogarea inteligentă și raționamentul deductiv într-un mod fascinant și intrigant, lăsând participanților abilități, amintiri și conexiuni durabile.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Dragon Squad

DURATĂ

2 - 4 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

În China, dragonii sunt un simbol al norocului, având mare putere, înțelepciune, fertilitate și demnitate. Dansul dragonului sau pinyin: wǔ long este interpretat de o echipă care, prin cooperare și armonie, manipulează un dragon lung, flexibil, colorat, mimând mișcările ondulate ale acestui spirit mitic al râului.

În Dragon Squad, echipele proiectează și construiesc un dragon chinezesc. Apoi, echipată cu instrumente muzicale, fiecare echipă coregrafiază o partitură muzicală și își repetă propria rutină de Dansul Dragonului. Apoi, cu dragonul lor cu design unic, ei cooperează în armonie pentru a pune un dans demn și coordonat. Punctele sunt acordate echipelor pentru creativitate, performanță și lucru în echipă.

Rezultate

În Dragon Squad, echipele trebuie să folosească creativitatea, ingeniozitatea și abilitățile de management de proiect pentru a proiecta și construi un dragon. Echipele evaluează sarcina în mână, apoi formează unități de specialitate care să lucreze în paralel înainte de a reuni toate elementele.

Succesul fazei de construcție necesită o cooperare interfuncțională și o comunicare activă pentru a se asigura că toate părțile sunt împreună conform planului. Coregrafia muzicii și a dansului se bazează pe gândire creativă și colaborare. Reunirea tuturor în repetiții și performanța finală necesită abilități excepționale de conducere și lucru în echipă.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Race Around the World

DURATĂ

1 - 1.5 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

sudarea echipei, colaborare, abilităţi de conducere, comunicare, luarea deciziilor, dinamica echipei

Explorați lumea într-o singură zi!

Echipele se vor confrunta cu o varietate de provocări, de la cele artistice, care includ fotografii, videoclipuri și multe altele, până la provocări mai dinamice şi cerebrale, de tip trivia. Participanții vor găsi o paletă vastă de activităţi, de pe varii continente, pe care să le exploreze și de care să se bucure împreună.

Prin Race Around the World, participanţii vor “călători” împreună, în toate aceste locuri. Vor exista colțuri “instagramabile” cu misiuni și recuzită, pe care le vor descoperi și folosi pentru a crea amintiri distractive și de durată.

Aplicaţia îi va plimba prin toate țările și activitățile specifice, iar la final se calculează punctele acumulate.

Rezultate: Race Around the World le permite participanților să se desprindă de activitățile zilnice, interacționeze cu colegii și creeze conexiuni la un nivel informal, într-un mod distractiv.

La sfârșit, facilitatorii noștri pot organiza un scurt debrief, pentru a scoate la iveală observațiile participanților și învățămintele cheie, care pot fi folosite mai departe.

Participanții învață mai multe despre diferite culturi și tradiții din întreaga lume.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.