Scop comun – Universum

Social

Limbă:

The Phoenix Project

durată

1-1.5 ore

nr. participanți

Minimum 4

tipul activității

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

The Phoenix Project este un eveniment hibrid care permite participanților la locație să colaboreze cu colegii din birouri îndepărtate sau acasă.

Echipele lucrează pentru a găsi și debloca puncte de control, permițându-le să recupereze 12 pene de aur și să dezvăluie locația cuibului Phoenix.

Participanții din locație preiau rolul „Vânătorilor” pe stradă, ghidați de o aplicație GPS. Participanții care se întorc la bază sau care lucrează de acasă sunt „Adunătorii” care trec prin provocările punctelor de control de pe ecran. Succesele dezvăluie indicii, eșecurile pot necesita investiții suplimentare de resurse.

Doar lucrând împreună, echipa își poate finaliza călătoria și câștiga puncte. Echipele agile care se pot adapta rapid la diferite situații și comunică, în ciuda situației sau rolului, vor fi cu siguranță echipa câștigătoare!

Rezultate:
The Pheonix Project este o activitate de team building distractivă și antrenantă. Pentru a avea succes, membrii echipei trebuie să dezvolte o strategie de colaborare agilă care să folosească cel mai bine structura fizică și virtuală a echipei lor. Dinamica echipei și înțelegerea rolurilor sunt necesare pentru a colecta și a partaja informații în mod eficient. Timpul este limitat. Determinarea modului de maximizare a punctelor fără a rata recuperarea tuturor penelor de aur necesită o comunicare clară și o colaborare. Phoneix Project este programul ideal pentru a reconecta angajații care lucrează într-un loc de muncă cu mai multe situații.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Brand National

durată

2-3 ore

nr. participanți

Minimum 30

tipul activității

Indoor

Ideal pentru

Brand National este un exercițiu creativ și distractiv de team building, care explorează problemele mărcii și identității, provocând delegații să creeze o identitate de brand național de la zero.

Echipele își inventează țările pe baza unui set dat de caracteristici naționale. Ei definesc și creează elemente care le vor identifica națiunea – un nume de țară, un steag, un imn, un dans și o îmbrăcăminte națională.

Evenimentul se încheie cu un spectacol plin de energie, în stil Eurovision, în care fiecare națiune își lansează noua identitate într-o extravaganță coregrafiată cu steaguri, cântece, dansuri și costume naționale.

Rezultate:
Ca o națiune, misiunea, viziunea și valorile companiei sunt fundamentul fiecărei organizații. Cultura corporativă, convingerile și comportamentele angajaților sunt o manifestare a valorilor companiei, dar sunt adesea implicate și nu sunt definite în mod specific.

Brand National este o modalitate excelentă de a explora importanța culturii unei companii și modul în care influența acesteia se extinde, cu mult dincolo de logo-ul companiei, la comportamentul fiecărui membru al organizației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Haute Couture

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 50

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Participanții își lasă imaginația și sucuri creative să zboare, eliberează abilități de design ascunse în timp ce creează senzații de podium.

Echipele primesc bugete, hârtie goală, șuruburi de pânză, ace de siguranță, foarfece, plus toate celelalte articole necesare pentru a crea o senzație de podium. Cu un interval de timp scurt, echipele trebuie să proiecteze o colecție de modă cu resurse limitate. Activitatea culminează cu echipe care își strecoară lucrurile pe catwalk.

Rezultate:
Munca în echipă, managementul eficient și o viziune comună sunt ingrediente esențiale pentru a dezvolta o colecție de modă câștigătoare.

Echipele au o perioadă limitată de timp pentru a-și dezvolta și coregrafia podiumul, așa că este vitală alocarea exactă a rolurilor în funcție de punctele forte ale indivizilor.

Haute Couture este o activitate provocatoare, dar amuzantă, care va lăsa echipelor amintiri durabile și o mai bună înțelegere a importanței creativității și inovației.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Essence of Excellence

DURATĂ

1-2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 5

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Echipele creează și combină un parfum individual și creează o campanie de marketing targetată!

Essence Of Excellence plasează echipele în rolul solicitant al alchimiștilor profesioniști cu provocarea de a amesteca un parfum individual care să atragă o anumită piață țintă.
Echipele trebuie să lucreze rapid și eficient, alegând cu atenție ingrediente cu, bazate pe o serie de stări și trăsături de caracter.
Echipele de succes vor înțelege lumea din perspectiva clienților lor, urmărind să producă atât un nou parfum, cât și o campanie de marketing targetată, într-un termen limită strâns.

Participanții învață elementele de bază ale parfumeriei și digeră câteva informații revelatoare ale industriei, plasând acest exercițiu într-un context de afaceri.
Echipele se plasează în pielea clienților lor, lucrând prin sticle de mostre, mirosind, discutând și combinând amestecuri pentru a evoca răspunsul emoțional dorit.
Ei sunt ghidați prin acest proces cu fișe de lucru detaliate.
Mostrele de parfum finite sunt trimise în sticle secrete.
Provocarea acum este ca echipele să-și angajeze noile simțuri olfactive și să potrivească fiecare parfum cu profilul corect al clientului.
Scoruri bonus sunt, de asemenea, acordate pentru creativitatea foilor de esență a mărcii.

Rezultate:
Essence of Excellence oferă un context distractiv pentru a explora valorile companiei și satisfacția clienților, rețea sau îmbunătăți comunicarea echipei;
• Echipele trebuie să înțeleagă emoțiile și motivațiile pieței țintă, pentru a-i surprinde esența cu un parfum personalizat și un brand creativ;
• În timpul procesului, sunt explorate și percepțiile proprii ale participanților, construind relații în cadrul fiecărei echipe, demonstrând în același timp că fiecare operăm după propriul model unic și valid.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Making the News

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 20

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

Creativitate, Colaborare, Cooperare Cross-Funcțională, Strategie, Distracție, Asumarea rolurilor, Managementul timpului și al resurselor

Înarmați cu informații strânse pe parcursul întregii zile, participanții se confruntă cu o nouă provocare: „Creați știrile zilei de pe prima pagină!”​

Echipele sunt informate cu privire la secțiunile esențiale care trebuie completate pentru a umple prima pagină. Totul de la scrierea articolului principal, obținerea fotografia de primă, proiectarea un reclamă atrăgătoare, până la desenul un desen animat satiric.​

Înainte de a-i dezlănțui pe noii recruți în lumea tăioasă a mass-media, editorul-șef îi pregătește cu o serie de încălziri și instrumente pentru a-i menține calmi sub presiune.

Reporterii trec prin știri de ultimă oră, se întâlnesc cu informatori și primesc cele mai de actualitate informații.​

Astrologii privesc spre viitor și scriu prognoze.​ Jurnaliștii sportivi vor prezenta raportul de la cele mai recente partide.​

Anticiparea crește, în timp ce ei așteaptă tipărirea capodoperelor lor.​

Lucrările sunt tipărite și afișate în zone cu trafic mare, astfel încât toți să poată vedea realizările și eforturile celuilalt.​

Premiile pot fi acordate pentru diferite categorii, de exemplu: Cel mai bun desen animat, cea mai bună lucrare generală, cea mai bună poveste principală.​

Rezultate:

 

-> Conștientizarea mărcii

-> Cooperare interfuncțională

-> Planificarea proiectelor

-> Stimularea creativității

-> Comunicare strategică

-> Vizualizarea Viitorului

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Animate

DURATĂ

2-3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 12

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor

Ideal pentru

Comunicare, Strategie, Asumarea rolurilor, Managementul timpului și al resurselor, Creativitate, Networking, Colaborare

Dă viață valorilor și viziunii echipei tale prin intermediul animațiilor stop-frame!

Animate este o activitate extrem de captivantă, bazată pe procesul solicitant de animație stop-frame.​

Grupurile sunt împărțite în echipe, care au sarcina de a lucra împreună pentru a produce o scurtă animație inovatoare, folosind materiale artizanale. Echipele pot lucra împreună, astfel încât clipurile lor de animație să se conecteze la sfârșit, pentru a forma un clip lung care spune o poveste coerentă. Planificarea și asumarea responsabilă a rolurilor sunt esențiale în această provocare, adesea amuzantă!

Directorul de eveniment prezintă echipelor provocarea ce urmează, pentru a crea o secvență unică de animație digitală. Pentru a realiza acest lucru, li se oferă o temă care poate fi adaptată echipei, proiectului sau afacerii.​

Regizorii și scenariștii sunt informați despre rolurile lor și despre ceea ce este posibil în creațiile lor, apoi se apucă de construirea scenariului. Restul echipei se angajează într-un proiect de animație de probă, pentru a se familiariza cu tehnologia utilizată.​

​Grupul se întoarce să-și urmărească creațiile pe marele ecran și să sărbătorească ceea ce a realizat!

Animate permite talentului și creativității individuale să strălucească (fără a te simți expus în fața camerei).

Rezultate:

-> Comunicarea, planificarea și coordonarea sunt esențiale pentru a realiza cea mai bună animație!​
-> Versatilitatea evenimentului oferă posibilitatea de a reprezenta tot felul de povești sau mesaje, menite să aducă la viață obiective profesionale, lansări de produse sau mesaje cheie, într-un mod distractiv!
-> Lucrul în echipă presupune ca participanții să comunice eficient, pentru a se asigura de menținerea continuității pe parcursul întregului videoclip.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Break Out Bingo

DURATĂ

20 minute - 1 oră

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

ACTIVITY TYPE

Indoor/Online

Ideal pentru

sudarea echipei, motivare, dinamica echipei, starea de bine, networking, energie & concentrare

Break Out Bingo este o activitate în care participanţii interacționează și se cunosc mai bine, pentru a completa o fișă de Bingo personalizată. 

Moderatorul împarte grupul în echipe mai mici în prima rundă, în care fiecare dintre ei pune câte o întrebare din cartonașul de Bingo. Aceste întrebări scot la iveală fapte amuzante, realizări profesionale sau distincții personale interesante, de exemplu: „Cine din grup a apărut la televizor?”

Răspunsurile sunt introduse în aplicația interactivă. Orice jucător poate participa la orice întrebare, într-o atmosferă competitivă, dar incluzivă. După doar trei minute, aceștia intră într-un nou grup de breakout și procesul este luat de la capăt.

După cea de-a doua rundă, toată lumea se reunește pentru a fi complet energizată și dornică să împărtășească cele mai recente descoperiri. În următoarele runde, se conectează din nou, în grupuri diferite, și sunt pe cale să strige BINGO!

Rezultate: Începutul reuniunilor online poate fi adesea ciudat, mai ales atunci când nu toți participanții sunt familiarizați. Un energizer de acest fel, susținut de un facilitator experimentat, poate ajuta publicul să se simtă în largul său și să fie mai deschis pentru a se exprima cu privire la subiectele importante care urmează.

Break Out Bingo este o sesiune distractivă de team building, care cu siguranță va conecta grupul încă de la început. Relațiile sunt esențiale în toate organizațiile, iar o forță de muncă productivă și foarte bine conectată este un atu incredibil pentru orice organizație. Break Out Bingo încurajează oamenii să se cunoască la nivel personal, chiar și atunci când lucrează din locații diferite. Recunoașterea punctelor comune, îmbunătățirea abilităților de comunicare și explorarea modalităților de a se distra “digital” este esențială pentru a motiva echipele la distanță.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Win It In a Minute

DURATĂ

30 minute - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 10

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energizarea unui eveniment, distracţie & motivare, dinamica echipei, unitatea echipei

Win it in a minute reprezintă o serie de provocări distractive și energizante de 60 de secunde, care cu siguranţă vor stârni râsete și bucurie.

Pe măsură ce facilitatorii dezvăluie fiecare provocare, echipele se consultă între ele și decid care membru al echipei este cel mai potrivit pentru sarcina respectivă.

Pe tot parcursul programului, facilitatorii actualizează panoul de puncte. Echipele pot obține puncte suplimentare prin provocări bonus, menținând energia și competiția la un nivel ridicat pe tot parcursul jocului.

Rezultate: Win It in a Minute este captivant, energic și foarte distractiv. Are, de asemenea, beneficii fantastice pentru abilitățile de comunicare în echipă și pentru dezvoltarea strategiei de echipă.

Stimulează moralul individual, deoarece membrii echipei ajung să se cunoască între ei în afara mediului de lucru obișnuit, într-o manieră informală.

 

Provocările sunt toate amuzante și incluzive, iar formatul deschis încurajează participarea tuturor.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

CSI - La Hacienda

DURATĂ

1.5 - 2 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 4

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

dinamica echipei, rezolvarea problemelor, implicarea, managementul proiectelor, colaborare, luarea deciziilor

CSI La Hacienda este o activitate de team-building imersivă, în care echipele își perfecționează raționamentul deductiv și capacitatea de a lua decizii în baza unei bune comunicări.

Echipele colaborează pentru a încerca să rezolve misterul lui Roberto Gonzales, care a fost găsit fără viață, la moşia sa. Cu ajutorul unei serviete de detectiv foarte bine pregătite, a multiplelor probe și a unei platforme de vizitare virtuală cu informații utile, echipele explorează moşia, în căutarea rezolvării misterului familiei Gonzalez.

Aplicația de joc prezintă echipelor ghicitori și provocări, în care echipele trebuie să introducă răspunsuri pentru a debloca indicii ce îi vor ajuta să rezolve misterul. Echipa care răspunde cu acuratețe şi rapiditate la misiuni va descoperi adevărul și, în cele din urmă, va câștiga.

Rezultate: CSI La Hacienda ascute spiritul de observație al tuturor participanţilor. Bazându-se pe o comunicare eficientă, ei îşi dezvoltă gândirea critică, interpretând indiciile găsite de la o misiune la alta.

Pentru a ajunge la un consens, echipele trebuie să utilizeze raționamentul deductiv și dezbaterea, în timp ce gestionează interpretările individuale și opiniile contradictorii.

Sub presiunea timpului, acest joc provoacă și dezvoltă încrederea și unitatea echipei.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.

Escape the Mob

DURATĂ

1 - 3 ore

NR. PARTICIPANȚI

Minimum 8

TIPUL ACTIVITĂȚII

Indoor/Outdoor

Ideal pentru

energie & concentrare, rezolvarea problemelor, implicare, premierea unei echipe, gândire creative, luare deciziilor

Escape the Mob îmbină talentele individuale și scoate echipa din necazuri!

 

Escape the Mob începe cu o înregistrare video misterioasă, care transmite echipelor că sunt implicate în jaful perfect. S-au aflat în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit!

Participanţii au la dispoziție un timp limitat pentru a-și crea un alibi și a-și pune la punct povestea din noaptea jafului. Dacă reușesc să stabilească împreună cine a furat diamantele, cu siguranță vor scăpa.

Îndrumaţi de aplicația Go Team, echipele pornesc într-o călătorie intrigantă, fiecare cu câte o geantă cu obiecte din acea noapte, de care se vor folosi în căutarea lor, iar aplicația digitală îi va ghida spre punctele de control, unde vor completa o varietate de misiuni enigmatice.

Cei care colaborează cel mai eficient vor afla unde se află diamantele furate!

Go Team Escape the Mob este o activitate de consolidare a membrilor unei echipe, fiind o activitate foarte atractivă și complet incluzivă.

Colaborarea intră în joc în momentele finale, pentru a găsi în cele din urmă bijuteriile și pentru a scăpa de mafie! Totodată, îmbunătățeşte cooperarea interfuncțională în cadrul unei echipe, abilităţile de gestionare a proiectelor şi provoacă gândirea strategică.

Contactează-ne

Colegii noștri îți vor oferi un răspuns la solicitarea ta cât de repede posibil.